Eladó ház Érd 187 nm
Eladó ház Érd 187 nm
Eladó ház Érd 187 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7530372
Referenciaszám: 3723_3663
Feltöltve: 16 napja

Érd eladó családi ház 5+1 fél szobás: 89,5 millió Ft

89,5 millió Ft
478 610 Ft/m²
187 m²
Alapterület
721 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 259 752 Ft
Második évtől
354 485 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ, KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRÁVAL! AKÁR KÉTGENERÁCIÓNAK IS, KIVÁLÓAN ALKALMAS! Olyan Otthonra vágyik, amely minden nap ámulatba ejti? Önnek is tetszenek a stílusos idomok? Akkor ez a kertkapcsolatos családi ház lehet, hogy éppen az Ön otthona! Jól megépített ingatlan, megbízható kivitelező építette! Ha Ön is ezt keresi, akkor most megtalálta! Budapesttől 18 km-re fekvő,utazás szempontjából 10 percnyi távolságra, a dinamikusan fejlődő Érd városában, kínálom ezt az igényes világos, tágas ingatlant! Parkvárosban eladó egy, 187 négyzetméter alapterületű nappali + 5 szobás,fedett, dupla kocsibeállóval, garázzsal rendelkező, teraszos duplakomfortos kétszintes ingatlant, 721 négyzetméteres kerttel. A ház felosztása: előszoba (2,6 m2), wc-kézmosó (1,8 m2), nappali-étkező (32,86 m2), szoba (14,29 m2), szoba 10,54 m2), szoba 20 m2, szoba 12 m2, kamra (2,28 m2), fürdőszoba (6,4 m2), terasz (25 m2), tároló az udvarban 20 m2, lakrésznek is kiválóan alkalmas. Dél-nyugati tájolású, 25 négyzetméteres terasz biztosítja a közvetlen kertkapcsolatot. Az ingatlan a legjobb minőségű építőanyagok felhasználásával épült,hogy az ingatlanvásárlás hosszú távon is értékálló befektetés legyen az itt élő emberek számára. A ház téglából épült, 15 cm-es hőszigeteléssel, fa nyílászárók 2 rétegű kivitelezésűek. A fűtést és melegvíz ellátást gázkazán biztosítja, alternatívaként, vegyes tüzelésű kazánnal is lehet fűteni, a nappaliban kandalló! Ajánlom: Ajánlom mindazon 2-4 gyerekes házaspároknak, pároknak, nyugdíjasoknak, összeköltözőknek, akik egy igazán kiváló, jól megközelíthető, jó adottságokkal rendelkező, nyugodt helyen szeretnék élni a mindennapjaikat. Ha szeretne kiszabadulni a városi körforgásból, de mégsem akar végleg elszakadni tőle, akkor a legjobb választás ez a környék, ahol az ébredés után saját teraszán kortyolhatja a reggeli kávéját, szippanthatja magába a friss levegőt és hallgathatja a madarak csicsergését. HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN, NÉZZE MEG! Szép napot és sikeres vásárlást kívánok Önnek! Köszönöm hogy időt szánt a hirdetésemre!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
csatorna
kocsibeálló
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
étkező
terasz
melléképület
internet
hőszigetelt
riasztó
klíma
kandalló
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kósa Edina Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 231 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kósa Edina Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 231 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY