Eladó ház Érd 112 nm
Eladó ház Érd 112 nm
Eladó ház Érd 112 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8009894
Referenciaszám: 3723_4069
Frissítve: 15 napja

Érd eladó családi ház 4 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
802 679 Ft/m²
112 m²
Alapterület
916 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Ingatlankereső! Ajánlom figyelmébe ezt az önálló családi házat nappali+3 hálószobával! Érd Parkváros kedvelt részén, Fundoklia völgy közelében, 960m2-es telken, 120m2-es, Új építésű, nappali + 3 szobás, Hőszivattyús, önálló családi ház eladó. Műszaki adatok: A ház vasalt, szigetelt beton sávalapra épült, 30-as Porotherm tégla tartófalakkal és 10-es Porotherm tégla, vakolt válaszfalakkal. A homlokzatra 15 cm-es dryvit, a lábazatra 12 cm-es xps, az aljzatra 10 cm-es lépésálló és 20 cm-es födém szigetelés került. A tető fedése Leier cserép.A külső nyílászárók 3 rétegű, üveges műanyag szerkezetűek, bukó - nyíló kivitelezéssel. A fűtést egy modern hőszivattyú fogja biztosítani, amely igény szerint beépítésre kerül, a padlófűtés már beépítve. Csatorna az utcában nincs kiépítve, viszont korszerű emésztővel felszerelt. Kamera és riasztórendszer is van a házban. Igény szerinti burkolás kérhető! A hideg - meleg burkolatok 4000Ft./nm árig választhatóak!A ház 2 hónapon belül költözhető! Az Otthon megtalálása egy Jó érzés, amikor megérkezik és megszületik a döntés, ami valóban majd egy Új Életre ad lehetőséget és egy Új Otthont jelent. Fontos, hogy az ingatlanvásárlás hosszú távon is értékálló befektetés legyen! Az Ön dolga „csupán” a színek, burkolatok kiválasztása, hogy a munkálatok végeztével valóban otthon érezhesse magát! HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN, NÉZZE MEG! Ha Ön is így látja, hívjon, nézze meg, legyen az új tulajdonosa mielőbb! Nem fogja megbánni! Szép napot sikeres vásárlást kívánok! Köszönöm hogy időt szánt a hirdetésemre!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
garázs
kert
jó közlekedésű
amerikai konyha
terasz
hőszigetelt
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakk Zsuzsa Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 613 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakk Zsuzsa Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 613 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY