Eladó ház Érd 160 nm
Eladó ház Érd 160 nm
Eladó ház Érd 160 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8069801
Referenciaszám: M272591
Frissítve: 19 napja

Érd eladó családi ház 6+1 fél szobás: 79,99 millió Ft

79,99 millió Ft
499 938 Ft/m²
160 m²
Alapterület
726 m²
Telek
6+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 232 151 Ft
Második évtől
316 818 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd Óváros központi részén megvételre kínálok egy rengeteg lehetőségeket rejtő kétszintes családi házat, mely 726 nm-es telken található. Budapest gyorsan és könnyedén megközelíthető az M0-ás autópályán keresztül. Csendes, nyugodt környezetbe található, az udvara a szomszédoktól elszigetelt. Azt hinnénk, hogy a teleknek a garázzsal vége, de mögötte még folytatódik, egy elszigetelt részel. A garázs jelenleg egy gépkocsi befogadására alkalmas, de könnyedén két autósra alakítható. Az alsószintnek két bejárat van az egyik részén vállalkozás üzemelt, de belülről a két rész átjárható. Felsőszintje három tágas szobával rendelkezik és egy kisebb szobával mely konyhává alakítható. A családi ház jó adottságokkal felszerelt korszerűsítéssel és a személyes igényekhez való igazítás után állomotthonná válhat belőle. Közelben a buszmegálló, óvoda, posta, orvosi rendelő és a közért. Egy kellemes sétával elérhető a Beliczay-sziget és a Dunapart is. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. CSOK, Babaváró, jelzálog stb. hitel ügyintézést díjmentesen vállalunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Bővebb információért, illetve a megtekintéssel kapcsolatban kérem, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wild Viktória Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 486 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wild Viktória Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 486 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY