Eladó ház Érd 163 nm
Eladó ház Érd 163 nm
Eladó ház Érd 163 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8102650
Referenciaszám: HZ039431-4638558
Frissítve: 27 napja

Érd eladó családi ház 5 szobás: 198 millió Ft

198 millió Ft
1 214 724 Ft/m²
163 m²
Alapterület
645 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 574 646 Ft
Második évtől
784 224 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd Fenyves Parkvárosban új építésű családi ház eladó. A 645 m2-es telken egy most épülő bruttó 216 m2 alapterületű, 164 m2 hasznos alapterületű nappali + 4 szobás önálló, dupla komfortos kétszintes családi ház magas műszaki tartalommal. A ház elosztása: a földszinten egy hatalmas egy légterű nappali-étkező-konyha előszoba zuhanyzó+WC hálószoba kamra garázs tároló A nappaliból és a hálószobából is kialakításra került a kertkapcsolat. Az emeletre kerül egy káddal felszerelt fürdőszoba gardróbszoba 3 nagy méretű szoba gépészeti helyiség terasz A ház minőségi anyagok felhasználásával, korszerű technikával, sok extrával épült meg. Az épület földszinti teherhordó falszerkezete 30 cm vtg. Bakonytherm falazat, a homlokzaton 15 cm, a lábazaton pedig 10 cm hőszigeteléssel borítva. A tető fedése fekete Terran cserépből készült, színezett bádogozással. A beépített nyílászárók, műanyag szerkezetű, három réteg üvegezésű, fokozott hőszigetelésű, kívül antracit belül fehér színű nyílászárók, vakolható tokos beépített, motoros vezérlésű redőnnyel és kombinált szúnyoghálóval felszerelve. A ház fűtéséről és melegvíz-ellátásáról LG Therma 16 KW-os hőszivattyű gondoskodik, a hőleadás padlófűtésen keresztül történik, továbbá tartalékfűtés és hűtés számára split klíma funkcionál. Az épület a modern fűtésnek, a napelemeknek és a vastag szigetelésnek köszönhetően rendkívül alacsony rezsi költséggel tartható fenn. Beépítésre kerül továbbá egy Ubbink Vigor hővisszanyerős, páraszabályozós lakásszellőztető rendszer, melynek köszönhetően a ház folyamatosan friss levegővel van ellátva szellőztetés nélkül is. A burkolatok, beltéri ajtók, szaniterek a műszaki tartalomban rögzített árakig szabadon választhatók. A burkolatok kiválasztására van lehetőség. Az extrákkal felszerelt ház az alábbiakkal kerül átadásra: elektromos kis- és nagykapu motoros garázskapu kaputelefon riasztórendszer előkészítés nappaliban klíma szerelve a szobákban a klíma előkészítve elektromos redőny termőföldterítés falazott kerítés A kivitelező sokéves tapasztalattal, és referenciákkal rendelkezik, melyek a megtekintés után megnézhetők. Bővebb információk és a személyes megtekintés megbeszélése miatt keressenek bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balázs Bence Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 30 297 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balázs Bence Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 30 297 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY