Eladó ház Erdőkertes 178 nm
Eladó ház Erdőkertes 178 nm
Eladó ház Erdőkertes 178 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8132805
Referenciaszám: HZ012620
Feltöltve: 21 napja

Erdőkertes eladó családi ház 4 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
477 528 Ft/m²
178 m²
Alapterület
702 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 692 Ft
Második évtől
336 662 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ Erdőkertes központjában egy újépítésű pompás családi ház!A kiváló elosztású 178 m2 alapterületű családi ház egy 702 m2-es összközműves telken található, mely elhelyezkedését tekintve kitűnő. A vasútállomás és a buszállomás is mindössze 10 percnyi távolságra van. A város infrastruktúrája minden korosztály számára megfelelő, orvosi rendelők, posta, élelmiszerbolt, iskola, óvoda, sportpálya és 24 órás gyógyszertár pár perc séta távolságra található. Budapest autóval fél óra alatt elérhető.A ház elosztása egyszerű, roppant praktikus és egyben kényelmes is. A bejárati ajtón belépve egy hosszú folyosóról nyílik jobb oldalon a 3 hálószoba, bal oldalon található a garázs és egy kisebb közlekedőből nyíló fürdő+wc, egy különálló wc, illetve a külön gépészeti helység. A hosszú folyosó végén jutunk be a napfényes nappaliba és étkezővel egybenyitott konyhába. Két fedett terasz tartozik az épülethez, egy kisebb a bejáratnál és egy nagyobb a ház hátsó részében, ez a fedett terasz bővül egy dupla akkora plusz terasszal is még a kert felé. A garázs egy autó beállására alkalmas, ingatlanon belül helyezkedik el, ahová a gépészeti helységből nyílik a bejárat. A ház falazata 30 cm-es Porotherm tégla, mely egy 17 cm-es szigetelést kapott, a födém beton, a tetőtér pedig utólagosan is beépíthető akár. Kiváló minőségű hőszigetelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre mindenhol az ingatlanban.Az ingatlan 80%-os készültségben kerül átadásra a leendő tulajdonos részére.További kérdés, illetve megtekintési szándék esetén várom hívását a nap bármely szakában akár hétvégén is!Jöjjön el nézzük meg együtt új otthonát!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2022
Erkély:
21 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ézsiás Ágnes Anita Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 568 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ézsiás Ágnes Anita Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 568 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY