Eladó ház Erk 81 nm
Eladó ház Erk 81 nm
Eladó ház Erk 81 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7940201
Referenciaszám: 42777
Frissítve: 17 napja

Erk eladó családi ház 3 szobás: 4,9 millió Ft

4,9 millió Ft
60 494 Ft/m²
81 m²
Alapterület
3172 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A jászberényi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Erken egy 81 m2-es, 3 szobás, külső és belső felújítás alatt álló családi házat. - Erk, Heves megye déli részén, a Tarna folyó mentén helyezkedik el, Jász-Nagykun-Szolnok megyével határos, - a község fő közlekedési útjától 100 méterre található az ingatlan, - 1966-ban, vegyes téglából épült családi ház, statikailag jó állapotú,  - 2023 tél elején kezdődött el az ingatlan külső és belső felújítása, ami még jelenleg is tart és folyamatos, - a lakórész 81 m2 alapterületű,  - 3172 m2-es a telek területe, - a ház NY tájolású, - szobák nagysága:  18 m2, 12 m2,  10,8 m2,   - konyha 13 m2-es,  - fürdőszoba 8,5 m2, - előszoba, 8 m2-es,  - kamra, 9,5 m2-es,  - parkolási lehetőség az udvarban, - az ingatlan jelenlegi felújításakor a villany és vízvezeték teljes körű cseréje  is megtörténik, - gázcsonk a telken belül, - nagy kert áll rendelkezésre, mely művelés alatt van, - jól megközelíthető, pár perc sétára van a falu központja, - a környéken igen sok a munkalehetőség, - a közelben, iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, templom, buszmegálló, bolt, piac,  - a település csendes, rendezett, békés, jó szomszédi viszonyok a jellemzők Amennyiben az 182100242-es számú eladó erki családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Építés éve:
1966
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bodonyiné Erzsike CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 480 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bodonyiné Erzsike CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 480 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY