Eladó ház Felsőlajos, Akácfa utca környékén 210 nm
Eladó ház Felsőlajos, Akácfa utca környékén 210 nm
Eladó ház Felsőlajos, Akácfa utca környékén 210 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7804352
Referenciaszám: M248217
Frissítve: 16 napja

Felsőlajos eladó családi ház 7+1 fél szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
357 143 Ft/m²
210 m²
Alapterület
10000 m²
Telek
7+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács- Kiskun Vármegye Felsőlajos község belterületén eladásra kínálok egy 4 épületből álló 535,5m2 -es 1 hektáron elhelyezkedő birtokot. A terület bal oldalán található egy 142 m2 nagyságú raktár és pince. Mögötte egy gazdasági épület kapott helyet, mely egy 60 m2-es fedett színből és 4 különálló tárolórészből áll, összesen 126 m2 nagyságú. A gondozott, parkosított terület jobb oldalában helyezkedik el a két lakóépület. Az első épület 190 m2 nagyságú, megtalálható benne 4 szoba, egy konyha, ebédlő, fürdőszoba és 7 kamra vagy tároló helyiség. Fűtése cserép kályhákkal és egy külön kályhával megoldott. Az ingatlan jelenlegi állapotában is lakható, de igény szerint a villanyvezetékek, víz és nyílászárók felújítandóak. A második épületben 3 szoba, 2 fürdőszoba, konyha és egy kazánház található. Fűtése vegyes tüzelésű kazánnal működtethető radiátoros központi fűtés. Kitűnő lehetőség falusi turizmusban gondolkodó befektetőnek, hiszen az épületek egyedi stílusa, régies hangulata magával ragadja a mai kor emberét is. Igény esetén külön megegyezés alapján további 5 hektár terület megvásárolható hozzá, ami a birtok körül helyezkedik el és nagy része akácerdővel benépesített. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában, a piaci hiteleknél kedvezményesebb konstrukcióval lepjük meg Önt. Bővebb információért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1935
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hangya Szilvia Kiskőrös Petőfi tér 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 881 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hangya Szilvia Kiskőrös Petőfi tér 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 881 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY