Eladó ház Felsőzsolca 80 nm
Eladó ház Felsőzsolca 80 nm
Eladó ház Felsőzsolca 80 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7999241
Feltöltve: 1 hónapja

Felsőzsolca eladó családi ház 3 szobás: 27 millió Ft

27 millió Ft
337 500 Ft/m²
80 m²
Alapterület
750 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 361 Ft
Második évtől
106 940 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Vágyik egy otthonra Felsőzsolcán? Akkor ez az Ön lehetősége! Eladó egy családi ház Felsőzsolca csendes utcájában, jó állapotban. Az ingatlanban található: - 3 tágas szoba, ami elegendő helyet biztosít családjának . - előszoba, ami üdvözli Önt és vendégeit otthonában. - praktikus spájz, ideális a tároláshoz és a rendszerezéshez. - étkező és főzőfülke, ahol az étkezések varázslatos pillanatait élvezheti. - kényelmes fürdőszoba, ahol ellazulhat és feltöltődhet. Hozzá tartozik egy kamra, amely további tárolási lehetőséget kínál. Az ingatlan alatt egy 25 négyzetméteres pince húzódik, ideális hely a fűtési rendszernek, ahol a gáz cirkó mellett vegyes tüzelésű kazán is beépíthető lehet. A ház fűtése gáz cirkó rendszeren keresztül történik, radiátorokkal, így megbízható és hatékony meleget biztosítva. A telek 750 négyzetméteres, míg maga a ház 80 négyzetméteres, cserép fedésű. Az ablakok hagyományos fa szerkezetűek. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegye meg az első lépést új otthona felé! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal! Az ingatlanra a ""CSOK+" hitel 2 gyermekre is igénybe vehető! Díjmentes hitelügyintézés, hiteltanácsadás! Segítségünkkel olyan egyedi banki kedvezményekhez juthat, melyekre bankfióki igénylés során nem tehet szert. A kezdetektől a hitelfolyósításig kísérjük, támogatjuk hiteligényét. Mindez természetesen, díjmentesen jár Önnek! Hívjon a 06/30/498/5052 számon, vagy e-mailben az "icahmemisk@gmail.com " címen és nézzük meg együtt ezt az ingatlant. További kínálatunkat megtekintheti a honlapunkon. Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkoznának vele, kérem, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
I
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
kamra
terasz
pince
melléképület
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Icahome-Milna Bt Icahome-Milna Bt Az iroda összes hirdetése
+36 30 498 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Icahome-Milna Bt Icahome-Milna Bt Az iroda összes hirdetése
+36 30 498 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY