Eladó ház Felsőzsolca 214 nm
Eladó ház Felsőzsolca 214 nm
Eladó ház Felsőzsolca 214 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8055731
Referenciaszám: 110244
Frissítve: 16 napja

Felsőzsolca eladó családi ház 8 szobás: 79,5 millió Ft

79,5 millió Ft
371 495 Ft/m²
214 m²
Alapterület
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 230 729 Ft
Második évtől
314 878 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felsőzsolca csendes utcájában eladó egy 214 m2-es, duplakomfortos, 3 szintes, igényesen felújított családi ház! Helyiséglista: Földszint: -nappali, -étkező, -konyha, -kamra, -gardrób, -előtér, -fürdőszoba, -terasz Emelet: -4 db szoba, -gardrób, -folyosó, -fürdőszoba, -WC., -erkély Tetőtér: -2 db szoba, -2 db tároló, -előtér, -erkély. Az ingatlan 2014-ben teljeskörű felújításon esett át, melynek során a fűtés korszerűsítésére, a teljes burkolat cseréjére, a ház külső szigetelésére, és a fürdőszobák felújítására került sor. Az első és hátsó bejárat dupla biztonsági ajtóval ellátott. A nyílászárók hőszigeteltek, alumínium redőnnyel felszereltek. A belső ajtók minőségi, egyedi tervezésű fa ajtókra lettek cserélve, a falburkolatok is ugyan olyan stílusban és minőségben fából készültek. A garázson szekcionált távnyitós kapu került felszerelésre. A udvar térkövezett, parkosított. A külön álló garázs 45 m2 fűthető, benne konyha sarok, szauna, zuhanyzó és WC is megtalálható. A közelben gyógyszertár, orvosi rendelő, étterem, boltok megtalálhatóak. Ha szeretne egy igényesen felújitott családi házat, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hausel László Gamma Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 455 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hausel László Gamma Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 20 455 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY