Eladó ház Felsőzsolca, Sport utca 120 nm
Eladó ház Felsőzsolca, Sport utca 120 nm
Eladó ház Felsőzsolca, Sport utca 120 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8113578
Frissítve: 1 hónapja

Felsőzsolca eladó családi ház 3+1 fél szobás: 52,9 millió Ft

52,9 millió Ft
440 833 Ft/m²
120 m²
Alapterület
850 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 153 529 Ft
Második évtől
209 522 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolc szomszédságában, Felsőzsolcán frekventált , központi helyen családi ház eladó. Az ingatlan, elhelyezkedése miatt kifejezetten alkalmas akár vállalkozásra vagy családosoknak is. A ház tégla falazatú, nagyon masszív, statikailag kiváló állapotú. Fűtése központi gáz és szenes/fás kazánnal egyaránt megoldott! 400V - 3x25 A. ipari áram, ipari csatlakozási lehetőséggel a különálló garázsban és az alagsorban is. Ezáltal extra költség nélkül installálható több klímaberendezés is. A vízhasználatot fúrt kút- új szivattyúval - is segíti. A földszinti lakótérben tágas nappali , 3 különálló szoba , konyha , fürdőszoba , közlekedő , különálló wc és spájz található. A nagy szobából nyíló erkély. A fürdőszoba felújított , a konyhabútor pár éve készült. A szobák faparkettásak (nem laminált). A hálószobában egész falat betöltő hatalmas beépített szekrény található. Az emeletet/padlásteret elegáns, tömörfa lépcsőn lehet megközelíteni a nappaliból. A tetőtér nem beépített. A ház 75%-a alápincézett. Az alagsorban 4 különálló helyiség található. Az alagsor alkalmas kis átalakítással lakhatásra , irodának, munka vagy hobbitérnek is. Ipari áram csatlakozás itt is adott. A különálló egyállásos garázs is téglaépítésű. Az udvar rendezett, tágas - elhelyezhető trambulin, medence és kisebb játszótér is, épített szalonna/grillsütő, gyümölcsfák, kerticsap is adott. A telek végénél szintén melléképület található , ami kisállattartásra és tárolásra alkalmas. Az ár minimálisan alkuképes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
étkező
kamra
erkély
terasz
pince
melléképület
műhely
mosókonyha
kábeltévé
internet
telefon
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
vízórás
hőszigetelt
parkettás
biztonsági ajtórács
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Sz Nándor
+36 70 377 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Sz Nándor
+36 70 377 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY