Eladó ház Fonyód 66 nm
Eladó ház Fonyód 66 nm
Eladó ház Fonyód 66 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7663212
Referenciaszám: H464311
Feltöltve: 17 napja

Fonyód eladó családi ház 3 szobás: 109 millió Ft

109 millió Ft
1 651 515 Ft/m²
66 m²
Alapterület
567 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 346 Ft
Második évtől
431 719 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BEFEKTETŐK, ÉPÍTKEZNI VÁGYÓK FIGYELEM! FONYÓD KÖZPONTJÁBAN, PÁR PERCE A KIKÖTŐTŐL, PIACTÓL KÍNÁLUNK 2 UTCÁRÓL IS MEGKÖZELÍTHETŐ SZÉPEN GONDOZOTT TERÜLETET ELADÁSRA. Az ingatlan főbb jellemzői: - kiváló lokáció - városközponti terület, 567 nm teleknagyság - Vt13 építési övezet, 50%-os beépíthetőséggel - az ingatlanon több épület is elhelyezhető (lakóház, igazgatási-, kereskedelmi-, vendéglátási-, egyházi- , oktatás-, egészségügyi-, szociális épület) - ingatlan nyilvántartás szerint: kivett lakóház, udvar, gazdasági épület - kedvező ingatlanadó - kiváló befektetési lehetőség - összközműves terület - 2 utcáról, 2 külön bejárattal is megközelíthető - szépen gondozott udvar, számtalan gyümölcsfával (körte, cseresznye, meggy, dió), szőlővel, örökzöldekkel, banánfákkal - térkövezett járda és terasz - nyitott gépkocsibeálló - kedvező DNY-i fekvés - masszív tégla épület, ami felújítást igényel - 66,5 nm nettó alapterület, amely magában foglal egy különnyíló kis apartmanrészt ( bruttó 110 nm) - 2 fedett terasz ( 10nm + 27nm alapterülettel) - pince, garázs, tároló/műhely is rendelkezésre áll - újszerű műanyag nyílászárók - zsindelytető - a fűtést gázkonvektor, a meleg vizet villany bojler biztosítja - kedvező belső kialakítás: - nappali, nagy méretű hálószoba, tágas étkező, külön konyha, fürdő/WC, fedett terasz és egy különnyíló apartman áll rendelkezésre - a telek kedvező adottsága miatt tovább bővíthető az épület - az ingatlan per és tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető - a városközpont, piac, kikötő, bevásárlási lehetőség, vasútállomás, éttermek pár perces távolságban találhatók Fonyód a déli part egyik legkedveltebb üdülővárosa, kedvező fekvésű vulkanikus hegyének köszönhetően páratlan panorámával bír, gyakran a Balaton kilátójaként említik a nevét. A nagy múltú település jól megközelíthető helyen fekszik. Közvetlenül elérhető a 7-es főútról, amely kettészeli a várost és az M7 autópályáról. Nemzetközi vasútállomással, autóbusz megállóval, hajókikötővel rendelkezik. Évente több százezer látogató keresi fel a várost, hajózik át a borairól is ismert Badacsonyba, keresi fel az egyedüli panorámájú Szaplonczay sétányt vagy látogat el az évtizedek óta kedvelt fonyódi piacra. FONYÓD KÖZPONTJÁBAN PÁRATLAN LEHETŐSÉG, IGAZI RITKASÁG! BEFEKTETNI SZERETNE TELEPÜLÉSKÖZPONTI HELYEN? ÉDENKERTI HANGULATÚ OTTHONRA/NYARALÓRA VÁGYIK A DÉLI PART EGYIK LEGKEDVELTEBB TELEPÜLÉSÉN? MEGTEKINTÉSSEL KAPCSOLATBAN VÁROM HÍVÁSÁT! Az adatok tájékoztató jellegűek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Terasz:
37 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schwarcz-Szajkó Judit Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schwarcz-Szajkó Judit Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY