Eladó ház Fót, Szérűskert utca 300 nm
Eladó ház Fót, Szérűskert utca 300 nm
Eladó ház Fót, Szérűskert utca 300 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7795056
Referenciaszám: 22-5558
Frissítve: 9 napja

Fót eladó családi ház 5 szobás: 190 millió Ft

190 millió Ft
633 333 Ft/m²
300 m²
Alapterület
3472 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 551 428 Ft
Második évtől
752 538 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
FIGYELEM! ÖKOLUXUS CSALÁDI HÁZ FÓTON! KÖLTÖZZ A TÖKÉLETES OTTHONBA! Találd meg az ÁLOMOTTHONODAT Budapest északi peremén, egy varázslatos, természetközeli környezetben! Képzeld el, hogy saját PARKOSÍTOTT KERTED van, ahol a SZOMSZÉDOK ZAJA nem zavar. Itt megtalálhatod a TELJES NYUGALMAT és a HARMÓNIÁT, miközben pillanatok alatt elérheted a város nyújtotta kényelmi szolgáltatásokat! De vajon mennyit ér meg Neked egy ilyen álomszerű otthon? Fedezd fel AZ IDEÁLIS LAKÓKÖRNYEZETET, ahol 3000 NÉGYZETMÉTERES TELEK biztosít bőséges helyet a szabadtéri élményeknek és további fejlesztéseknek! A LUXUS KIALAKÍTÁSÚ, 300 NÉGYZETMÉTERES HÁZ minden igényedet kielégíti! A HÁROM SZINTEN található tágas terek és a magas színvonalú kényelem varázslatos otthont teremtenek számodra! De itt még nincs vége! Az ingatlan NAPENERGIA RENDSZERREL van felszerelve, amely MEGÚJULÓ ENERGIÁVAL működik, csökkentve ezzel az energiafogyasztást és a környezeti hatásokat! Élvezd a fenntartható életstílust és kevesebb villanyszámlát! A KERTÖNTÖZŐ RENDSZER gondoskodik a kerted zöld és gyönyörű állapotáról, különösen a forró nyári hónapokban. Sőt, a HÁTSÓ KERT KÜLÖNÁLLÓ RÉSZÉBEN még lovakat is tarthatsz, ha szeretnél! Összefoglalva, ez a CSALÁDI HÁZ a TERMÉSZETKÖZELI ÉLETSTÍLUS kedvelőinek, a KÖRNYEZETBARÁT MEGOLDÁSOKRA vágyóknak és a TÁGAS BELSŐ TEREK rajongóinak KITŰNŐ VÁLASZTÁS! BEKÖLTÖZNÉL a SZERETETTEL TELJES LAKÁSBA, ahol a természet és a nyugalom körbeölel? JÖNNÉL velünk egy séta erejéig, hogy felfedezd a SZOMSZÉDOKAT NÉLKÜLÖZŐ, PARKOSÍTOTT KERTET? Ne habozz tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
2009
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
víz
komfort nélküli
garázs
amerikai konyha
kamra
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Almási Zsuzsanna Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Almási Zsuzsanna Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY