Eladó ház Fülöpszállás 93 nm
Eladó ház Fülöpszállás 93 nm
Eladó ház Fülöpszállás 93 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8046217
Referenciaszám: HZ033266
Frissítve: 16 napja

Fülöpszállás eladó családi ház 3 szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
267 742 Ft/m²
93 m²
Alapterület
585 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 266 Ft
Második évtől
98 622 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó  egy 93 nm-es családi ház Fülöpszálláson, 585 nm-es összközműves telken.A családi házat előző tulajdonosa gondosan lakta és odafigyelt az állagmegóvásra.A vályogból készült falak beton alapra épültek, így garantálva az épület tartósságát és szárazságát. Az ingatlan mérete tökéletes a kényelmes élethez, a könnyen karbantartható telek pedig rengeteg lehetőséget kínál mind az állattartásra, mind a konyhakert kialakítására. Az otthon melegségéről konvektoros fűtés és  két darab cserépkályha gondoskodik, így télen is garantált a kellemes hőérzet.Az ingatlan kiváló elrendezéssel büszkélkedhet, további plusz szoba kialakítható. A fűtött garázs és a melléképületek extra tárolási lehetőséget és munkaterületet biztosítanak. Az otthonhoz tartozik egy fúrt kút is, így a kert öntözése egyszerű és költséghatékony.Az ingatlan hitelezhető FALUSI CSOK, CSOK PLUSZ felvételére alkalmas. Főbb jellemzők:- 93 nm-es lakóépület- 585 nm-es összközműves telek, éjszakai áram- száraz vályog falazat beton alappal- jelenleg 3 szobás az épület, plusz szoba kialakítható- konvektoros fűtés+ 2 db cserépkályha- felújított tetőszerkezet ( a fa tetőszerkezetet kijavították, tetőfóliával borították és vissza rakták a cserepet)- a fürdőszobába 5 éve lett felújítva, esztétikus burkolatot, épített zuhanytálcát és egy ülő kádat találunk- a melegvíz ellátásról gázbojler gondoskodik- fűtött 20 garázs- melléképületekA ház elhelyezkedése is ideális: mindössze 150 méterre található a DVCS (Duna–Völgyi Csatorna) kiváló horgászati lehetőséget kínálva, míg a vasútállomás csupán 300 méteres távolságra van.A központ pár perc sétára elérhető, ahol minden megtalálható a komfortos életvitelhez p.l: patika, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, iskola, bölcsőde, távolsági buszmegálló, posta stb..Kecskemét autóval mindössze 30 perc alatt elérhető gépkocsival, így a nagyvárosi nyüzsgés is könnyedén megközelíthető.Fülöpszállás nemcsak egy hely, ahol lakhat, hanem egy lehetőség arra, hogy a természet közelségében éljen, miközben mindössze egy rövid autóútra van a modern városi élettől. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, lépjen kapcsolatba velem még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1969
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rigó Andor Duna House - Kecskemét, Arany János utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 386 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rigó Andor Duna House - Kecskemét, Arany János utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 386 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY