Eladó ház Füzesabony 85 nm
Eladó ház Füzesabony 85 nm
Eladó ház Füzesabony 85 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8127480
Referenciaszám: H485531
Frissítve: 5 napja

Füzesabony eladó családi ház 3 szobás: 18 millió Ft

18 millió Ft
211 765 Ft/m²
85 m²
Alapterület
939 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 52 241 Ft
Második évtől
71 293 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Álmaid otthona most valóra válhat! Eladásra kínáljuk ezt a minden igényt kielégítő, összkomfortos családi házat, amely tökéletes választás lehet számodra és családod számára. Az ingatlan három szobájával bőven biztosít helyet mindenkinek, hogy kényelmesen élvezhesse a mindennapokat. Azonban bírtokbavétel és beköltözés előtt kisebbfajta felújítás, festés szükséges. Az ingatlan bútorozott állapotban eladó. A ház különleges báját a gyönyörű kert adja, amelyet gondosan ápolt gyümölcsfák díszítenek. Képzeld el, ahogy a saját kertedben szüretelsz friss gyümölcsöket, és a természet közelsége minden nap új energiával tölt fel. Ez a kert a béke és nyugalom szigete, ahol a családi összejövetelek és baráti találkozók felejthetetlen élménnyé válnak. Ez a ház nem csupán egy ingatlan, hanem egy igazi otthon, ahol minden részlet a te kényelmedet szolgálja. Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget! Ragadd meg az alkalmat, és teremtsd meg családod számára a tökéletes életteret ebben a csodálatos házban! Keress minket bizalommal a részletekért és a megtekintés időpontjának egyeztetéséért. Álmaid otthona már csak egy lépésre van tőled!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Terasz:
18,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Thurzó Vince Otthon Centrum - Mezőkövesd Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Thurzó Vince Otthon Centrum - Mezőkövesd Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY