Eladó ház Garabonc 105 nm
Eladó ház Garabonc 105 nm
Eladó ház Garabonc 105 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8063107
Referenciaszám: 167916
Frissítve: 16 napja

Garabonc eladó családi ház 3 szobás: 49 millió Ft

49 millió Ft
39 263 Ft/m²
105 m²
Alapterület
1248 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 210 Ft
Második évtől
194 076 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167916 hivatkozási számú garabonci családi ház. Álmai otthona várja Önt  Zalakarostól mindössze 4 km-re,Garabonc csendes és bájos környezetében. Ez a kiváló állapotú, azonnal költözhető családi ház minden igényt kielégít, minőségben és funkcionalitásban egyaránt. A ház a német alaposság és minőség jegyében, válogatott alapanyagokból került felújításra, így Önnek csak élvezni kell a kényelmet és a luxust.  A környék: -  A környéken számtalan lehetőség nyílik kikapcsolódásra és pihenésre, így garantáltan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb programot. -  A garabonci  7 Vezér Történelmi Kalandpark és Garabonciás Farm számos élménydús programot kínál a legkisebbektől a nagyokig, így minden korosztály számára izgalmas időtöltést biztosít. -   8 km-re található a népszerű Kis-Balaton kedvelt horgász- és kirándulóhely  - A Balaton déli vagy északi partja mindössze fél óra alatt elérhető, így a strandolás és a vízparti szórakozás könnyen és gyorsan megvalósítható. A ház: - 105 négyzetméteres lakótér: világos és tágas nappali, hálószoba, dolgozószoba, két fürdőszoba és wc, kényelmes konyha-étkező, gardrób, folyosó és előtér. - A télikertként is funkciónáló zárt terasz sok üvegfelülettel ideális hely a pihenésre és a kikapcsolódásra.. - az itt elhelyezett szauna segít, hogy a stresszt könnyedén levezesse, és teljesen ellazulhasson. - 1248 négyzetméteres telek gondosan megtervezett és megépített kerttel, térkövezett járdákkal, kocsifeljáróval és felszín alatti csapadékvíz elvezető rendszerrel. - 30 méter mély bővizű kút  a kert öntözéséhez - Kandeláberes térvilágítás szolgálja  az éjszakai biztonságot és meghitt esti hangulatot teremt - Elektromos távirányítású, önműködő bejárati és garázskapu - Tároló, műhely és garázs, valamint bőséges zöldfelület a kényelmes életvitelhez. - Hőszigetelt fa ablakok biztosítják a kellemes hőmérsékletet és energiatakarékosságot. - Kettős fűtési rendszer: gázkonvektorok és elektromos panelok, hogy minden évszakban megfelelő hőmérsékletet legyen - Luxus és kényelem vidéki környezetben. - Ráfordítás nélkül költözhető Ez a vidéki  otthon ideális választás lehet azok számára, akik értékelik a természet közelségét és a modern kényelmet. Ne szalassza el ezt a ritka lehetőséget, hogy ez a gyönyörű otthon az Öné lehessen. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó garabonci családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167916 Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 93 520 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 93 520 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY