Eladó ház Gellénháza 62 nm
Eladó ház Gellénháza 62 nm
Eladó ház Gellénháza 62 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8123274
Feltöltve: 30 napja

Gellénháza eladó családi ház 2+1 fél szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
564 516 Ft/m²
62 m²
Alapterület
304 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 579 Ft
Második évtől
138 625 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalaegerszegtől 12 km-re Gellénházán eladó egy 62 m2 hasznos alapterületű családi ház, egy 2 lakásos ikerház egyik fele, amihez 304 m2-es, saját udvar tartozik. Az ingatlantól néhány 100 m-en belül megtalálható élelmiszerbolt, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, 2 medencés strand. A ház belső kialakítása: - előtér (kerámia járólap) - 2 szoba (parketta) - félszoba (parketta) - konyha/étkező (kerámia járólap) - kamra/padlásfeljáró - fürdőszoba (kád, mosdó, WC, mosógép csatlakozás) - padlás Közművek: víz, gáz, villany, szennyízcsatorna. A fűtés és melegvíz ellátás kombi gázkazánnal történik, lapradiátorok adják a kellemes hőmérsékletet. A tetőt bitumenes lemez borítja. Hőszigetelt, műanyag, redőnyös ablakok kerültek beépítésre a helyiségekben. A padlás nagy méretű, jól hasznosítható tároló helyiségként. Az első udvarrész pázsittal borított, valamint dísz bokrokkal, virágokkal beültetett, a hátsó udvarban egy konyhakert található. A zalai megyeszékhely Zalaegerszeg 15 perc alatt elérhető autóval. Csak egy karnyújtásnyira található iskola, óvoda, bölcsőde, élelmiszerbolt, orvosi rendelő, gyermek- és felnőtt medencés strand, így kisgyermekes családok részére is kiváló választás lehet ez az ingatlan.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
kamra
vízórás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
GlobalHouse Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
GlobalHouse Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY