Eladó ház Göd 144 nm
Eladó ház Göd 144 nm
Eladó ház Göd 144 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7404702
Referenciaszám: U0043238
Feltöltve: 19 napja

Göd eladó családi ház 5 szobás: 114,9 millió Ft

114,9 millió Ft
797 917 Ft/m²
144 m²
Alapterület
590 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 333 469 Ft
Második évtől
455 087 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok egy most épülő családi házat Göd-felső csendes mellékutcájában. Göd-felső csendes, aszfaltos utcájában található a nettó 144 nm-es, kétszintes, 4 szobás + nappalis, családi ház, GARÁZZSAL. Telek mérete: 590nm. A épület elosztása: Földszint: Konyha-étkező-nappali egy légtérben 1 Hálószoba, Fürdőszoba, Előszoba, Wc , Garázs, Emelet: 3 Hálószoba, Fürdőszoba-wc, Közlekedő A ház 30-as Porotherm téglából épül + 10 cm grafitos szigeteléssel, három rétegű hőszigetelt műanyag nyílászárókkal. Jelenleg a burkolatok, szaniterek, belső ajtók igény szerint mlég választhatóak. A fűtést kondenzációs gázkazán biztosítja. Klíma, hőszivattyú, napelem, elektromos redőny és riasztókiállás is benne van az árban Az ingatlan CS.O.K igénybevétele esetén illetékmentes! Segítünk spórolni! CS.O.K, Babaváró, Lakásfelújítás, Támogatott hitelek? Irodánk minden állami támogatás és lakáshitel igény kapcsán DÍJMENTES és SZAKÉRTŐ segítséget nyújt! További kérdések esetén , kérem keressen bizalommal! Köszönöm,hogy megtekintette hirdetésem! Várom megtisztelő hívását a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Zoltán Otthon Centrum - Dunakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Zoltán Otthon Centrum - Dunakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY