Eladó ház Göd 178 nm
Eladó ház Göd 178 nm
Eladó ház Göd 178 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7940277
Referenciaszám: H478441
Frissítve: 20 napja

Göd eladó családi ház 5 szobás: 109,5 millió Ft

109,5 millió Ft
615 169 Ft/m²
178 m²
Alapterület
1287 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 317 797 Ft
Második évtől
433 699 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Felsőgödön csendes zöld övezetében, egy kétgenerációs családi ház, a termál strandfürdőhöz közel. Az ingatlan egy 1287nm-es telken fekszik! Az ingatlan könnyen megközlíthető : a 2/A autóútra autóval csupán 5 perc ahonnan további 20 perc alatt Budapesten vagyunk. A vonatállomás gyalog 14 perc, ahonnan vonattal a Nyugatiba 30 perc alatt érkezhetünk be. Óvoda , iskola üzletek (Coop) szintén könnyen elérhetőek! A házba belépve a földszinten, a nagy beépített hőszigetelt üvegezésű teraszon keresztül jutunk be a lakásba, ahol a hatalmas 50 m2-es nappali - étkező - konyha egységes látványa tárul elénk, amit a két gyönyörű cserépkályha még tovább fokoz. Tovább haladva jobbra egy elszeparált hálószobát találunk , mellette egy kádas - zuhanyzós fürdőszobát WC.-vel. A szobákban parketta , a többi helységben járólap található. A konyhából egy kétszárnyú üvegezett terasz ajtón megyünk ki a 33 m2-es padlólappal burkolt félig fedett és fákkal határolt teraszra amely ideális sütögetésre, grillezésre, családi - baráti összejövetelekre. Jelenleg a tetőtér elosztása 2 szoba ( ami 3 szobássá alakítható ) 1 konyha, 1 zuhanyzós fürdőszoba - WC.-vel , közlekedő és lépcsőfeljáró. A tetőtéri konyha és fürdőszoba, 2022.-ben lett felújítva minőségi burkolatokkal. A szobákban és az előtérben laminált padló , a konyhában és a fürdőszobában járólap van. A két szobában klímaberendezés lett felszerelve. A földszinten műanyag ablakok, a tetőtérben fa ablakok hőszigetelt üvegezésűek. A ház külső falai szigeteltek. A víz -villany vezetékek cseréje megtörtént. A ház fűtéséről gáz cirkó + cserépkályha gondoskodik. A telek hátsó felében, továbbá egy 123 nm-es garázs helyezkedik el, ami 3 autó számára kényelmes fedett férőhelyet biztosít, és le van választva fallal egy kondi terem, ill. egy fáskamra is. Ez valóban egy gyönyörű zöldövezet, és a telek szomszédok felőli két oldalát, tuják, bokrok, fák, zöld növények veszik körbe. Az ingatlan per és tehermentes.! Nagycsaládok számára ez egy valóban kitűnő választás! Hitelfelvételben és Csok+-ban is tudunk segíteni! Az ingatlan megtekintése rugalmas akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1972
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Havasi Richárd Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Havasi Richárd Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY