Eladó ház Gödöllő 170 nm
Eladó ház Gödöllő 170 nm
Eladó ház Gödöllő 170 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7998081
Referenciaszám: HZ063110
Frissítve: ma

Gödöllő eladó családi ház 6 szobás: 89,99 millió Ft

89,99 millió Ft
529 353 Ft/m²
170 m²
Alapterület
568 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 261 174 Ft
Második évtől
356 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Gödöllő egyetemi, kertvárosi részén egy sok lehetőséggel bíró családi otthont remek elhelyezkedéssel.A földszinten nappali, étkező, konyha, 2 szoba külön-külön fürdőszobával. A tetőtérben nappali, 2 szoba és fürdőszoba. A tetőtérben jelenleg tárolóként üzemelő több mint 30 négyzetméternyi terület még beépíthető.A ház minimális átalakítással alkalmas akár 3 különálló, külön bejárattal rendelkező lakrész, vagy akár külön ügyfélváróval és mosdóval rendelkező iroda/rendelő, vagy egyéb vállalkozásra alkalmas helyiség kialakítására kialakítására.A kertben különálló garázs, fedett beálló, a ház mellett a konyhából követlenül megközelíthető hangulatos fedett terasz található.A saroktelken lévő ingatlannak mindkét utcából van teljes értékű bejárata.A kert locsolása fúrt kútból és ciszternából is biztosított.A ház tökéletes otthona lehet többgyermekes és többgenerációs családoknak is.Remek elhelyezkedésének köszönhetően szinte 'minden' könnyen, gyorsan elérhető.Gyalogosan:- bölcsőde 3 percre- óvoda, iskola, egyetem, nagy élelmiszerbolt, cukrászda-kávézó, posta, gyógyszertár, trafik, fodrász 5-8 percre- vasút (Budapestre negyedóránként jár, menetidő: 30 perc), HÉV, volánbusz, park, játszótér 8-10 percreAutóval:- városközpont 5 percre- Budapest 30 percreAz ingatlanra természetesen CSOK igénybevehető, melynek igénylésében segítséget tudok nyújtani.További információkért keressen bizalommal a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Mundruczó Péter Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 771 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Mundruczó Péter Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 771 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY