Eladó ház Gödöllő 210 nm
Eladó ház Gödöllő 210 nm
Eladó ház Gödöllő 210 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8013813
Referenciaszám: HZ063914-4529081
Frissítve: 1 napja

Gödöllő eladó családi ház 6 szobás: 123,9 millió Ft

123,9 millió Ft
590 000 Ft/m²
210 m²
Alapterület
506 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 359 589 Ft
Második évtől
490 734 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gödöllőn, a város központjához és főúthoz közel, mégis csendes (!) környezetben eladó egy háromszintes, 210 nm-es, 6 szobás, duplakomfortos, 2 konyhás családi ház 506 nm-es telken! Az ingatlan 1985-ben épült, külön bejárattal rendelkezik mindkét emeleten (szuterén szinten és az első emeleten), így ideális lehet két generáció összeköltözésére vagy vállalkozás és otthon, illetve Home Office-ben dolgozók számára is! Parkolás: Az ingatlanhoz fedett kocsibeálló (2 autó számára) és zárt kerékpártároló tartozik. Műszaki tartalom: Az épületben összesen 6 szoba található, beleértve 3 hálószobát, 3 félszobát, 2 konyhát és 2 fürdőszobát. A kondenzációs kazán biztosítja a fűtést, melegvizet és a főzést. A radiátorokat kb. 6 éve felújították, a padlás alja kőzetgyapottal van szigetelve, és a tető trapézlemezes felújítása jelenleg is folyamatban van. A szabadtéri 3.5-ös fémpalástos süllyesztett medence került kialakításra. Környék és közlekedés: Az ingatlan könnyen, a helyi és távolsági buszmegálló mindössze 1-2 perces sétával elérhető. A városközpont 20 percnyi gyalogos távolságra található, míg a HÉV 10 perces sétával megközelíthető. A környék csendes és nyugodt, ideális családi otthonnak. További előny: - Fúrt kút. - Az ingatlan kedvező gázelszámolással rendelkezik. - Az alsó szinten felújított elektromos hálózat található, a fenti szinten pedig két klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről - A szúnyoghálók és műanyag redőnyök Finanszírozás: Az ingatlan tehermentes. Készpénzzel és banki támogatással is megvásárolható, melyben irodánk készséggel és díjmentesen áll rendelkezésre!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
C

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Huszer Tímea Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 501 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Huszer Tímea Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 501 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY