Eladó ház Gödöllő 98 nm
Eladó ház Gödöllő 98 nm
Eladó ház Gödöllő 98 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8098362
Referenciaszám: HZ080591
Feltöltve: 13 napja

Gödöllő eladó családi ház 3 szobás: 70,9 millió Ft

70,9 millió Ft
723 469 Ft/m²
98 m²
Alapterület
1437 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 770 Ft
Második évtől
280 815 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Gödöllőn, csodálatos környezetben, két családi ház (73 nm + 25 nm)  1437 nm-es telken!Ez a páratlan ingatlan lehetőség Gödöllőn ideális Otthon azok számára, akik egy nyugodt, természetközeli otthont keresnek, akár több generáció együttélésére, akár befektetési célból!A nagyobb ház tetőcseréjével és a kisebbik ház elektromos hálózatának és vízvezetékének felújításával a leendő tulajdonosok nemcsak egy hangulatos, hanem kényelemben élvezhetik ezt a két gyöngyszemet. A fűtésről jelenleg  cserépkályha és elektromos fűtőpanelek gondoskodnak. A két ház jó fényviszonyokkal rendelkezik, melyek a műanyagból készült, 2 rétegű, új nyílászárókkal rendelkeznek. A félig fedett teraszok tökéletes helyszínei lehetnek a családi és baráti összejöveteleknek, ahol a telek teraszos kialakítása és a környezetben lévő gyümölcsfák (cseresznye, füge, meggy) kellemes környezetet biztosítanak a kertészkedéshez illetve kikapcsolódáshoz.Fedezze fel ezt a különleges ingatlant Gödöllő szívében, ahol két különálló, egy  vegyes falazatú, illetve egy téglaépítésű ház várja új tulajdonosait. Az ingatlanok rendkívül vonzóak mindazok számára, akik a természet közelségére és a meghitt otthoni hangulatra vágynak.A telken lévő melléképület műhelyként (ipari áram be van vezetve) vagy  fitness teremként is használható.Busz 5  vonat, bevásárlás, posta 15 percen belül gyalogosan elérhető!Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással is megvásárolható!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1950
Erkély:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Basa-Fábián Petra Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 381 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Basa-Fábián Petra Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 381 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY