Eladó ház Gönyű 193 nm
Eladó ház Gönyű 193 nm
Eladó ház Gönyű 193 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7633876
Referenciaszám: 101054
Feltöltve: 17 napja

Gönyű eladó családi ház 6 szobás: 80 millió Ft

80 millió Ft
414 503 Ft/m²
193 m²
Alapterület
1327 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 232 177 Ft
Második évtől
316 854 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagy telek, nappali + 5 háló, 2 fürdő Gönyű csodálatos természeti környezetben fekvő, Győrtől, Ipari parktól és az Auditól 10 perc autóútra elterülő település az 1-es főút mentén és az M1 autópálya közelében, melyet Északról a Duna, délről pedig természetvédelmi területnek nyilvánított erdő határolja. A település csendes, nyugodt részén 1327 m2-es telken elhelyezkedő, 193 nm-es családi házat kínálok megvételre. A 6 db tágas, nagy méretű szoba és 2 fürdő nagycsaládosok részére vagy összeköltözőknek is kitűnő lehetőségeket nyújt. A 90-es évek közepén épült, 193 m2-es ház helyiségei: Földszint: nappali, étkező, konyha, 2 hálószoba, előszoba, fürdő, közlekedő, kamra, lépcsőház. Tetőtér emelt parapet magassággal: 3 hálószoba, fürdő, WC, közlekedő. Műszaki tartalom: - 30-as tégla főfalak, - Bramac tetőcserép - 5 cm homlokzati szigetelés - 3 rétegű üveggel ellátott műanyag nyílászárók redőnnyel - fűtés és meleg víz: Remeha KONDENZÁCIÓS gázkazán radiátoros hőleadókkal - felújított villany - és víz vezetékek - megújult fürdőszobák - új hideg- és meleg burkolatok Az udvaron található egy 24 m2-es tégla épület, mely akár vállalkozásra, akár nyári konyhának vagy tárolónak is alkalmas. Belterületi ingatlan, így minden családi kedvezmény igénybe vehető. CSOK, kamattámogatott és piaci hitelek, Babaváró, illetékmentesség. Ingyenes, bankfüggetlen hitel ügyintézés és -tanácsadás. Megtaláljuk az Önnek legkedvezőbb megoldást! Az ingatlan felkeltette érdeklődését? Bármilyen kérdése lenne, várom megtisztelő hívását! +36202777237 Időpont egyeztetéssel rugalmasan tudom mutatni az ingatlant! A hirdetésben feltüntetett adatok Megbízóim tájékoztatása által rendelkezésemre bocsátott információkon alapulnak. Illésné Edvi Zsuzsanna Etikus Ingatlanos .

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Edvi Zsuzsanna StoneHouse Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 277 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Edvi Zsuzsanna StoneHouse Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 277 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY