Eladó ház Gyál, Gyálliget 163 nm
Eladó ház Gyál, Gyálliget 163 nm
Eladó ház Gyál, Gyálliget 163 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8120193
Frissítve: 1 hónapja

Gyál eladó családi ház 5 szobás: 62 millió Ft

62 millió Ft
380 368 Ft/m²
163 m²
Alapterület
761 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 179 940 Ft
Második évtől
245 565 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Gyál csendes mellékutcájában egy 5 szobás,140 nm nettó alapterületű, 2 generációs családi ház. Előtte 90 nm-es terasszal és 761 nm-es telekkel. Valamint egy autó számára 14 nm-es könnyűszerkezetes garázzsal előtte fedett beállóval és szerelőaknával. Az utcafront felől egy 50 nm-es beton alap helyezkedik el amely sokféleképpen hasznosítható. A házban 2 konyha, 2 nappali, 3 hálószoba, 2 fürdő wc-vel, 1 spejz és 1 előszoba található. A 2 generációnak való élettér akár le is választható de irodának vagy egyéb otthon végezhető munkára is alkalmas pl.: Fodrász, Kozmetika, Masszázs, Körmös stb. . A ház 2015-ben nyerte el mostani arculatát. Ekkor egy nagyobb felújítás történt, 8 cm-es külső Dryvit szigetelést kapott valamint külső festést. Belül új burkolatokat, műanyag ablakokat redőnnyel és szúnyoghálóval, a nappali LED világítást illetve állítható hangulatvilágítást kapott. A lenti fürdőszoba is megújult valamint belső festésen esett át illetve 2 db inverteres hűtő fűtő klíma lett beszerelve. A kert új kerítést kapott elektromos kapuval, jobb oldalt fel lett töltve és fűvesítve lett programozható locsoló rendszerrel, kellemes éjszakai világítással, valamint balra sóderrel szórt hatalmas kocsibeállóval ahol öt autó is kényelmesen elfér. A telken több aktiválható kamera is helyet kapott. A ház mellett pedig kisebb veteményes- és fűszerkert is kialakítható valamint a teraszon bőven van hely kerti sütő és kiülő rész kialakítására. 2022-ben belső festésen esett át és az izzók energiatakarékos égőkre lettek cserélve. 1 km-es körzetben Iskola, Óvoda, Bolt, Játszótér, Sportpályák, Busz, Piac, de 2 km-es körzetben Uszoda, Vasútállomás, MOL kút, Központ, Posta, Gyógyszertár és Kondiparkok. Az ingatlan állapota jó, azonnal költözhető! Ára: 62.000.000.- Elérhetőség a 06-30-369-6363-as telefonszámon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Terasz:
90 m²
Energetikai besorolás:
E
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
40 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
kocsibeálló
garázs
kert
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
kamra
terasz
kábeltévé
internet
bútorozatlan
beépített konyhabútor
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
klíma
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 369 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 369 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY