Eladó ház Gyalóka 93 nm
Eladó ház Gyalóka 93 nm
Eladó ház Gyalóka 93 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7954914
Frissítve: 3 hónapja

Gyalóka eladó családi ház 3 szobás: 79,97 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
81,64 millió Ft
877 815 Ft/m²
208 790 EUR
2 245,05 EUR/m²
93 m²
Alapterület
900 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma
Eladásra kínáljuk Gyalókán, a nyugati határ közelében elhelyezkedő lakóházunkat, mely ideális választás lehet azok számára, akik egy csendes, vidéki környezetben szeretnének élni, ugyanakkor közel kívánnak lenni az osztrák határhoz és környékbeli nevezetességekhez. Az ingatlan kiemelkedő elhelyezkedése során mindössze 500 m-re található Zsirától, 3 km-re található az osztrák határtól, 10 km-re a Bük fürdőtől és mindössze 15 km-re Kőszegtől. a környék nyugodt, természetközeli környezetet kínál, miközben azok, akik a közeli városok nyújtotta szolgáltatásokra vágynak, könnyedén megközelíthetik őket. Az ingatlan területe 96 négyzetméter, melyhez egy 32 négyzetméteres terasz is tartozik. a terasz befedhető, így az év bármely szakában élvezhető, és kiválóan alkalmas családi összejövetelek, baráti találkozók lebonyolítására. Az épület magában foglal 3 szobát, fürdőszobát, 2 wc-t, amerikai konyhát, étkezőt, nappalit, raktárhelyiséget, valamint téliesített előszobát és előteret. Az ingatlan korszerű technológiával van felszerelve, ideértve az elektromos fűtést, napelemek előkészítését és légkondicionálást, biztosítva a modern kényelmet és energiahatékonyságot. Az épület viszonylag fiatal, mindössze 4 éves, tehát az új tulajdonosnak nem kell aggódnia a régi építési problémák miatt. A 900 négyzetméteres telek részét képezi egy 20 négyzetméteres faház, ideális kerti tárolóként vagy kis műhelyként használható. Ezen kívül a kert területe további dísznövények beültetésére is alkalmas, és az egész kert parkosított amely kellemes pihenőterületként szolgálhat. A telekhez tartozik egy 3 autó beállására alkalmas viakolorozott kocsibeálló, amely praktikus megoldást nyújt az autók tárolására és a parkolásra. Az ingatlan kiváló elrendezése, modern kényelmi funkciói és szépen kialakított kertje kombinálva egy ideális otthont kínál mindazok számára, akik szeretnének egy harmonikus és kényelmes életet élni egy vidéki környezetben.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2020
Terasz:
32 m²
Energetikai besorolás:
D
Napelem:
Nincs
villany
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
kamra
terasz
melléképület
kábeltévé
am-micro antennás
internet
telefon
beépített konyhabútor
gépesített
vízórás
hőszigetelt
riasztó
klíma
kandalló
redőny
reluxa
akadálymentesített
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Tamás Turcsányi
+36 30 959 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Tamás Turcsányi
+36 30 959 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY