Eladó ház Gyékényes 30 nm
Eladó ház Gyékényes 30 nm
Eladó ház Gyékényes 30 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7819462
Referenciaszám: H471794
Frissítve: ma

Gyékényes eladó családi ház 2 szobás: 44,8 millió Ft

44,8 millió Ft
1 493 428 Ft/m²
30 m²
Alapterület
820 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 029 Ft
Második évtől
177 452 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Dunántúl közkedvelt üdülő övezetében Somogy vármegyében, Gyékényesen, egy 30 m2-es, 2008-as építésű luxus nyaralót. Gyékényes a horvát határhoz közeli település, Nagykanizsától 30 perc, Csurgótól 10 percnyi autóútra található. A gyékényesi tavak népszerű az üdülni, horgászni, búvárkodni vagy kikapcsolódni vágyók körében. A községben iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta és több élelmiszerbolt, vasútállomás található. Az ingatlan közvetlen a vízparton helyezkedik el, saját stéggel, tóra néző panorámával! A két szintes ingatlanhoz tartozik egy 12,1 m2-es, déli tájolású terasz, amelyről közvetlenül a saját vízparti stégünket tudjuk megközelíteni. A földszinten konyha, előszoba és egy fürdőszoba WC-vel és tusolóval kapott helyet. Az emeleten további 2 szoba és egy 2,5 m2-es erkély található, szintén tóra néző panorámával. Az épület szigetelt tetővel és falakkal rendelkezik. Nyílászárók korszerű műanyagból készültek. A fűtésről a földszinten gázkonvektor gondoskodik, az emeleten pedig klímaberendezés található. Az ingatlan akár tartós lakhatásra vagy hétvégi háznak is kiválóan alkalmas. Befektetőknek is remek lehetőség ebben a horgász- és üdülőparadicsomban. Az épület 820 m2 osztatlan közös telken helyezkedik el, 4/24-es tulajdoni hányaddal. Tehermentes, azonnal birtokba vehető! Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján. Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
2008
Erkély:
1,5 m²
Terasz:
12,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY