Eladó ház Gyenesdiás 245 nm
Eladó ház Gyenesdiás 245 nm
Eladó ház Gyenesdiás 245 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7472009
Referenciaszám: U0043621
Feltöltve: 18 napja

Gyenesdiás eladó családi ház 5 szobás: 275 millió Ft

275 millió Ft
1 122 449 Ft/m²
245 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 798 120 Ft
Második évtől
1 089 200 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Már majdnem kész! Gyenesdiás legkedveltebb részén a fénykereszt alatt épül ez az ingatlan, várható átadás 2023 tavasz. Közel a főúthoz, de mégis csöndes helyen, aszfaltozott zsákutcában található. A modern, letisztult formákkal megálmodott épület elosztása jól átgondolt, a garázs is az épületen belül lett kialakítva az utcafrontról közvetlen eléréssel. Az emeleten található a nappali, konyha étkező, ahonnan kimehetünk a nagy panorámás teraszra. A földszinten vannak a hálószobák és a 2 fürdőszoba, egy mosókonyha. Innen juthatsz ki a parkosított udvarra. A medence megépítése megegyezés kérdése. Az energetikai és környezetbarát szempontokat figyelembe véve kerül kivitelezésre az ingatlan. Műszaki paraméterek: - Wienerberger Porotherm tégla falazattal épült , 15cm grafitos hőszigeteléssel. - A nappaliban nagyméretű panoráma nyílászárók kerültek beépítésre. - Az otthon melegét hőszivattyús fűtés biztosítja. - A kellemes hőmérsékletet klíma berendezés garantálja. - A napelemrendszer a ház villamosfogyasztásának megfelelően kerül méretezésre. - teraszkapcsolattal rendelkezik. A vételár a kulcsrakész állapotra vonatkozik , várható átadás 2023 március. Az energiatakarékos , környezetbarát modern ház a mai kor követelményeinek megfelelően, minőségi alapanyagok felhasználásával kerül kivitelezésre. Ha felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal! Szívesen megmutatom a környék látnivalóit túrázva, kerékpárral vagy akár futva!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga József Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga József Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY