Eladó ház Gyenesdiás 170 nm
Eladó ház Gyenesdiás 170 nm
Eladó ház Gyenesdiás 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7786949
Referenciaszám: H469921
Frissítve: 17 napja

Gyenesdiás eladó családi ház 4 szobás: 144,99 millió Ft

144,99 millió Ft
852 882 Ft/m²
170 m²
Alapterület
564 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 420 798 Ft
Második évtől
574 266 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
GYENESDIÁSON A LIDO ÉS - JÁTÉKSTRANDHOZ NAGYON KÖZEL ELADÁSRA KÍNÁLUNK EGY PRÉMIUM CSALÁDI HÁZAT! Az ingatlan több generáció nyugodt együttélésre, illetve kisebb üzlethelyiség kialakítására is alkalmas. Az ingatlanban jelenleg is üzemel az alsó szinten egy kozmetikai és egy apartman, ami szezonálisan fogadja meglévő vendégkörét. Az ingatlan főbb jellemzői: - teljesen felújított, szépen karbantartott ingatlan - villany és - vízvezetékek cseréje 3 éve teljes hálózaton megtörtént - a ház teljesen szigetelt , új tetőt is kapott - alacsony rezsi - fűtése gáz cirkó kazánnal ,radiátoros hőleadással megoldott - műanyag nyílászárók hőszigetelt üveggel - a földszinthez terasz, az emeleti és a tetőtéri helyiségekhez erkély tartozik - a házban és udvaron is van tároló helyiség , illetve egy mobilgarázs is helyet kap az udvaron - 564 nm szépen gondozott udvar (a ház közvetlen környéke térkövezett, másutt parkosított Az ingatlan elosztása Földszint: - 2 szoba, fürdőszoba-WC, konyha -étkező ( jelenleg kozmetika és apartman ) Emelet: - nappali, 2 szoba, konyha -étkező ,fürdőszoba-WC A ház minden szempontból kiváló lehetőség , akàr több generáció együttélésère , vagy nagy családosoknak, illetve apartmanházként egyaránt. Ha felkeltette érdeklődését ez a prémium minőségben felújított családi ház , keressen bizalommal! Előre egyeztetett időpontban szívesen megmutatom .

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vida Katalin Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vida Katalin Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY