Eladó ház Gyömrő, Klotildtelep 91 nm
Eladó ház Gyömrő, Klotildtelep 91 nm
Eladó ház Gyömrő, Klotildtelep 91 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7897684
Frissítve: 4 hónapja

Gyömrő eladó családi ház 4+1 fél szobás: 89 millió Ft

89 millió Ft
978 022 Ft/m²
91 m²
Alapterület
540 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 258 301 Ft
Második évtől
352 505 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyömrőn a Tőzeges tó mellett eladó ház! Tulajdonostól eladó, 91 m2-es ház + 540 m2 gondozott, épített kerttel, garázzsal eladó 89.000.0000 Ft-ért. Az ingatlan per és tehermentes A 4 + 1 félszobás házat saját részre építtettük, 2007-ben Ytong téglából. Az udvarban található a 75 m2 es, 2 beállásos garázs + tároló is. Az ingatlan két helyrajzi számon helyezkedik el (a vételár mindkettőt tartalmazza), a 358 m2-es területen igény szerint építkezni is lehet, jelenleg itt a garázs található. A földszinten találunk egy előszobát, fürdőt, wc-t, kamrát, konyhát étkezővel, nappalit és egy szobát. Beépített konyhabútor, az emeleten pedig beépített tükörajtós gardróbszekrény a vételár részét képezi. A lépcsőn felsétálva 3 emeleti szobát találunk, WC-t, és padlásfeljárót. A házban mindkét szinten egy-egy klíma található. Az ablakok redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek, riasztórendszer kiépítve. A fűtést kombi gázcirkó látja el. A gázfogyasztás 23 fokos belső hőmérséklet mellett sem haladja meg a kedvezményesen számított rezsi határt. A kert gyepszőnyeggel borítva, vakondhálóval van ellátva. Az öntözésére automata öntözőrendszer van kiépítve, a vízellátást saját fúrt kút biztosítja. Közlekedés szempontjából jó fekvésű ingatlan: buszmegállók a mendei körforgalomig, a gyömrői uszodáig, pár perc sétára vannak. M4-es 3 percre van autóval. Bevásárlási lehetőség Spar 200 méterre, Tesco 600 méterre. Iskola, Óvoda, játszótér 300-500 méterre. A gyömrői tófürdő és a horgásztó gyalogtávolságra van. Az ingatlan azonnal költözhető!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
kamra
erkély
melléképület
műhely
kábeltévé
internet
telefon
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
riasztó
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Alapi Edina
+36 30 303 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Alapi Edina
+36 30 303 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY