Eladó ház Gyömrő 76 nm
Eladó ház Gyömrő 76 nm
Eladó ház Gyömrő 76 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7878172
Referenciaszám: 164387-4486334
Frissítve: 1 napja

Gyömrő eladó családi ház 3 szobás: 50 millió Ft

50 millió Ft
657 895 Ft/m²
76 m²
Alapterület
1455 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 145 113 Ft
Második évtől
198 036 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyömrő, a Romantika fővárosa Budapest központjától 30 km-re, városhatárától 7 km-re, a fővárostól keletre, a Budapest–Nagykáta–Szolnok vasútvonal mentén fekszik. Itt találkozik a Cserhát-hegység déli nyúlványának Gödöllői-dombság az alföld északi peremével. Megközelíthető a 311-es főútról. Tömegközlekedéssel vonattal Keleti-pu. 35 perc, busszal Kőbánya-Kispest 50 perc alatt érhető el. Közelben bevásárlási lehetőség, piac, iskola, gyógyszertár, éttermek találhatóak.15 perces sétával eljuthatunk a Gyömrői Tófürdőhöz, valamint a városközponthoz, ami számos programkínálattal áll a lakosság rendelkezésre. A város központjában tálalható az orvosi rendelő, bankfiókok, éttermek, önkormányzat. A ház 1455 nm nagyságú telken helyezkedik el, 1950-es években épült, vegyes falazatú, cserépfedésű tetővel. A ház 3 szobából, fürdőszobából, konyhából, étkezőből s egy közlekedőből áll, kapcsolódik hozzá egy zárt üvegterasz. A nyílászárók egy részét már műanyagkeretesre cserélték. A fűtésről és a melegvíz ellátásról kombi gáz cirkó gondoskodik. Egy hűtő-fűtő klímát szerelek be. Állapota felújítandó. Tartozik hozzá melléképület, ami egybeépült a házzal. A hatalmas telek számos lehetőséget rejt magában, akár több lakásos társasház építésére is alkalmas.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
G
jó közlekedésű
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Zsuzsanna Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 265 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Zsuzsanna Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 265 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY