Eladó ház Győr, Ménfőcsanak 115 nm
Eladó ház Győr, Ménfőcsanak 115 nm
Eladó ház Győr, Ménfőcsanak 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8033785
Referenciaszám: 698600251
Frissítve: 17 napja

Győr eladó családi ház 3 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
651 304 Ft/m²
115 m²
Alapterület
770 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 379 Ft
Második évtől
296 658 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy VILÁGOS, TÁGAS családi házat Győr-Ménfőcsanak csendes, városhoz közeli részén! Álmai otthona egy 770 nm-es parkosított telken helyezkedik el. Az elmúlt években a ház teljes elektromos hálózata ( 5 éve ) MEGÚJULT, valamennyi nyílászáró KORSZERŰ műanyagra lett cserélve, mindegyik ablak szúnyoghálóval és redőnnyel ellátott, így garantált a nyugodt pihenés.  Az ingatlan felújítása keretében 3 éve a vízvezeték hálózat is teljesen FELÚJÍTÁSRA került, a fürdőszoba és a WC minőségi szaniterekkel és STÍLUSOS burkolattal lett ellátva.   Vágyik energiatakarékos otthonra? Ezt a házat 2 éve teljeskörű HŐSZIGETELÉSSEL látták el, amit új bejárati ajtó és gazdaságos FŰTÉSI rendszer (vegyes tüzelésű és gázkazán) egészít ki. Helyiségek: három tágas szoba, világos konyha-étkező, fürdő, WC és nappali található az épületben.    Felkeltettük érdeklődését? HÍVJON BIZALOMMAL, nézzük meg együtt ezt a PRÉMIUM CSALÁDI HÁZAT, akár hétvégén is!   A Rezidencia Ingatlan munkatársai teljeskörű szolgáltatás, PROFESSZIONÁLIS jogi asszisztencia, hitelügyintézés - energetikai tanúsítvány ügyintézés illetve rendezés - mellett várják vevőink és eladóink jelentkezését! Lépjen velünk kapcsolatba még ma!  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
kocsibeálló
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Csilla Rezidencia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 328 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Csilla Rezidencia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 328 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY