Eladó ház Győr, Nádorváros 80 nm
Eladó ház Győr, Nádorváros 80 nm
Eladó ház Győr, Nádorváros 80 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8064674
Referenciaszám: 345_ide
Frissítve: 18 napja

Győr eladó családi ház 3 szobás: 78,8 millió Ft

78,8 millió Ft
985 000 Ft/m²
80 m²
Alapterület
576 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 228 698 Ft
Második évtől
312 105 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr-Nádorváros kedvelt, csendes zsákutcájában 3 szobás családi ház eladó Győr-Nádorváros egyik legkedveltebb részén, a Csokonai utcában eladó egy 80 m2-es, 3 szobás családi ház. Az 1961-ben épült, felújítandó ház egy 576 m2-es telken található. A ház alatt 3 m2-es pince, a ház mögött 38 m2-es melléképület található garázzsal és tárolóval. AZ INGATLAN HELYISÉGEI: előszoba, folyosó, konyha, nappali, két hálószoba, fürdőszoba, kamra. Az épület beton födémes, a tetőtér beépíthető vagy még egy szint húzható fel az épületre, illetve bővítési lehetőséget is biztosít a telek beépíthetősége. JELLEMZŐI: - 1961-ben épült épület, tégla falazat, - beton födém, palatető, - a tetőtér beépíthető, vagy újabb szint építhető a házra, bővíthető, - 80 m2 jelenlegi alapterület, 3 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, - fűtés: konvektor és cserépkályha, - eredeti fa bejárati ajtó, redőnnyel szerelt dupla fa ablakok, - 576 m2-es telek, tágas kerttel, - 38 m2 melléképület garázzsal és tárolóval, - csendes, nyugodt környék, zsákutca, megbízható, barátságos szomszédok. A ház adottságai miatt SAJÁT OTTHONNAK és BEFEKTETÉSNEK egyaránt kiváló! A ház a földszinten is és egy újabb szint ráépítésével is bővíthető. NÉZZE MEG RÖVID, ZENÉS VIDEÓNKAT AZ INGATLANRÓL! További információért hívjon bátran, akár ESTE, vagy HÉTVÉGÉN IS!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1870
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
világos
kamra
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szlovacsek Anita Ideális Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 927 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szlovacsek Anita Ideális Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 927 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY