Eladó ház Győr, Sziget 140 nm
Eladó ház Győr, Sziget 140 nm
Eladó ház Győr, Sziget 140 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8096191
Referenciaszám: 165902164
Feltöltve: 9 napja

Győr eladó családi ház 3+1 fél szobás: 99,99 millió Ft

99,99 millió Ft
714 214 Ft/m²
140 m²
Alapterület
200 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 290 196 Ft
Második évtől
396 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
GYŐRben a Rába mellett, kedves és otthonos CSALÁDbarát ház eladó! A tágas épületben 3 hálószobát, egy külön nappalit, külön étkezős konyhát találunk, két fürdőszobával. Itt mindenki elfér!! És jön a CSATTANÓ: télen-nyáron max. 8-10 ezer forint a rezsi! Lakjon szinte ingyen!!!   Elrendezése:  alsó szint:               Üveges-nagy előszoba, étkezős konyha, egy hálószoba, igazán tágas külön nappali, fürdő. felső szint:              Előtér, két nagy hálószoba, fürdőszoba. külön épületben:     Kazánház, tároló. Fedett-nyitott dupla kocsibeálló.   Műszaki adatok: 2003-ban egy teljes átépítéssel: A 38-as tégla falazatra hőszigetelés került. A monolit beton födémre és a tetősíkba 30-as szálas szigetelést tettek. A homlokzati nyílászárók minőségi - egyedi gyártásúak, fából készültek, a tetőtéri ablakok Veluxok. Alu redőnnyel, árnyékolókkal, szúnyoghálókkal. A tető fedése Bramac betoncserép.  A két szintet egy gyönyörű kőrísfa lépcső köti össze. A burkolatok szépek. Az udvarra elektromos kapun keresztül juthatunk be.   A fűtésről egy Buderus gázkazán és Huawei napelem rendszer /inverter alap teljesítménye 5kw/ gondoskodik, de szükség esetén 3 db Gree klíma is rá tud segíteni. A NAPELEMnek köszönhetően a ház teljes áramfogyasztása 0 szaldós!!!   Mind a klímák, mind a napelem távvezérelhető. A villamos hálózat 3x20 A, mely szükség esetén tovább bővíthető.   A sarok telek nem túl nagy, de mindent tud amit a nagyok!! van dupla fedett kocsibeálló és kis zöld terület is. A belváros 8-10 perc séta. Minden megtalálható a közelben, bevásárló központok, egészségügyi intézmények,...! De ha a természetben szeretne egy nagyot sétálni, itt azt is megteheti.    Kényelem - kellemes környezet - szép otthon - energia és költség-takarékosság! Kell ennél több? Jöjjön! Nézzük meg együtt!  Higgye el: IDE SZERET MAJD HAZAJÁRNI!   Irodánkban bankfüggetlen hitel tanácsadással és ügyintézéssel segítjük álmai megvalósításában. CSOK és állami támogatások intézése. Energetikai és jogi háttér.      

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
bútorozott
vízórás
hőszigetelt
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Erika EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Erika EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY