Eladó ház Győr, Újváros 86 nm
Eladó ház Győr, Újváros 86 nm
Eladó ház Győr, Újváros 86 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8119842
Referenciaszám: 111186
Feltöltve: 1 hónapja

Győr eladó családi ház 3 szobás: 37,9 millió Ft

37,9 millió Ft
440 698 Ft/m²
86 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 109 995 Ft
Második évtől
150 112 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr-Újvárosban a Bálint Mihály utcában, megvételre kínálok egy 86 m2 2,5 szobás ingatlant. A földszintes ház téglaépítésű, főfalai 50cm vastagságúak, ablakait műanyagra cserélték, kivéve az utcafronton az épület műemlék jellege miatt ott kettő ablak dupla faablak maradt, spalettával ellátva. A bejárati ajtót és a beltéri ajtókat 8 éve cserélték. A ház teteje az elmúlt egy évben teljes felújításon esett át, új lécezetet, tetőfóliát és új cserépborítású héjazatot kapott. A födém fafödém, az egyik szobában megmaradt az eredeti parasztgerendás jellege. Az ingatlan fűtéséről gázkazán gondoskodik, hőleadók radiátorok, a melegvizet pedig gázbojler adja. Az ingatlan különlegessége, hogy a közös udvaron belül a házhoz saját elkerített miniudvar és egy 13 m2-es műhely-tároló tartozik. Az ingatlan riasztóval és kamerával felszerelt, statikailag jó állapotban van, lakható, jelenleg is lakott, de felújítást, korszerűsítést igényel. Elhelyezkedése páratlan, a közelben lévő Rábapart elképesztő hangulata különlegessé teszi az ingatlan és az ott lakók környezetét. Elosztása: előszoba, 2 egész szoba és egy fél, konyha, fürdő, WC, kamra, udvar, tároló. (lásd alaprajz) A közelben buszmegálló, bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola, posta, orvosi rendelő található. Az ingatlan tehermentes, a vételár kifizetése után azonnal birtokba vehető. További kérdés esetén állok rendelkezésére, hívjon bizalommal! Előre egyeztett időpontban szívesen mutatom ezt a különleges ingatlant! Homexpert Ingatlaniroda további szolgáltatásai: Jogi képviselet-ügyvédi háttér, díjmentes banksemleges hitel-CSOK és biztosítási ügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése. Teljes kínálatunkat megtekintheti a Homexpert Ingatlan weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vidigán Beáta Homexpert Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 255 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vidigán Beáta Homexpert Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 255 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY