Eladó ház Györe 110 nm
Eladó ház Györe 110 nm
Eladó ház Györe 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7848701
Referenciaszám: 705300037
Frissítve: 16 napja

Györe eladó családi ház 5 szobás: 29,99 millió Ft

29,99 millió Ft
272 636 Ft/m²
110 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 87 039 Ft
Második évtől
118 782 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy szépen felújított családi ház az alig 650 lakosú, rendkívül hangulatos Györén.  A községben aktív közösségi élet folyik, működik itt például nyugdíjas klub, tánccsoport,könyvtár.  Van a településen orvosi rendelő, iskola és óvoda is. A környék rendkívül biztonságos. Maga az ingatlan olyan telken helyezkedik el, melynek két különböző utcáról is van bejárata.  Az udvar gyönyörű, rendezett, tele növényekkel, valamint található itt hangulatos kerti nappali-étkező is. A ház vályogból készült, ami manapság ismét kezd divatba jönni. Az épületet két külön bejáratú lakásra osztották.  Mindkét lakás teljes értékű, mindegyikben van konyha, étkező, valamint fürdő és Wc is a szobák mellett. A hátsó lakáshoz kis fedett terasz is tartozik. Az udvar hátsó részén melléképület és garázs található. Az ingatlan alkalmas nagyobb család, akár több generáció részére is, valamint megfontolandó a falusi turizmus céljára való felhasználása is. Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!      

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GAMOVEX-IMMO GAMOVEX-IMMO Az iroda összes hirdetése
+36 70 434 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GAMOVEX-IMMO GAMOVEX-IMMO Az iroda összes hirdetése
+36 70 434 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY