Eladó ház Győrújbarát 340 nm
Eladó ház Győrújbarát 340 nm
Eladó ház Győrújbarát 340 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8045467
Referenciaszám: H480399
Frissítve: 16 napja

Győrújbarát eladó családi ház 5 szobás: 295 millió Ft

295 millió Ft
867 647 Ft/m²
340 m²
Alapterület
2500 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 856 165 Ft
Második évtől
1 168 414 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIZÁRÓLAG AZ OTTHON CENTRUMNÁL, KIZÁRÓLAG NÁLAM!! Ezen Győrújbaráti családi háznál ne csak az árcédulát forgassuk, hanem nézzük meg azt is, hogy hol, milyen környezetben, milyen anyagok felhasználásával, mit kapunk!! Győrújbaráton, kellemes domboldali részen, abszolút újszerű, PROBLÉMAMENTES családi házat ajánlanék a figyelmetekbe. Domboldalon építkezni mindig is elég összetett és jelentős kiadásokkal járó mulatság, de a kész ingatlan sokkal értéktartóbb, teljesen más életet nyújt, pláne ha a Tulajdonosok odafigyeltek a legapróbb részletekre is! Nagyon sok mindent tudnék írni a Településről, a helyről, a házról- hisz én is itt élek- de most egy rövidebb felsorolást teszek, nyilván várom hívásod, ha bármi kérdé lenne. - 2017-ben épült Újszerű, Ráfordításmentes - 2 egész szintes, nappali és 4 szobás, 3 fürdővel, dupla garázzsal - Több gépkocsi számára parkolási lehetőséggel, - Átgondolt, felesleges terek nélküli alaprajz - HATALMAS TERASZOK - Korrekt, rendezett családi házak az utcában - Kizárólag minőségi anyagok felhasználásával - 38-as tégla, 10 cm szigetelés, 20 cm Rockwool szigetelés a födémben - Fa erezetű Kömerling nyílászárók - Szigetelt szekcionált garázskapu - Épített kandalló, kondenz gáz církó kazán - ENERGETIKAILAG KIFEJEZETTEN HATÉKONY, Korszerű - CSEND, NYUGALOM!!! Kérdéseiddel észrevételeiddel keressél bátran! Köszönöm Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2017
Terasz:
80 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács László Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács László Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY