Eladó ház Gyula 56 nm
Eladó ház Gyula 56 nm
Eladó ház Gyula 56 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7907130
Referenciaszám: H476490
Frissítve: 19 napja

Gyula eladó családi ház 2 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
1 248 214 Ft/m²
56 m²
Alapterület
740 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az irányár bútorral együtt értendő, ha a vásárló igényt tart rá! Helyileg, Gyula, Nagyrománvárosban található, fürdő övezet. A gyulai vár 800 méter, kb. 8-10 perc gyalogosan. Méretek: Telek: 740 m2 Ház: 56m2 Terasz: 2X 6-6 m2 Kerti kiülő: 12 m2 Kerti tároló: 9m2 2020-as építésű könnyűszerkezetes családi ház. Alap követelményeken túlmenően, a fal 15 cm GRAFITOS hungarocell, belül pedig 20 cm-es gyapot (falazat teljes szélesség 38cm). A födémen 30 cm-es gyapot réteg, padlása járható. Jelenleg apartmanként üzemel. Belső gipszkarton falaknak köszönhetően a ház könnyedén alakítható az igényeknek megfelelően. A két lakóteret elválasztó fal hangszigetelt. A házban 2 db különálló lakóegység került kialakításra. Az egyik rész 25 m2, a másik pedig 30 m2, saját fürdővel, konyhával és 6 m2-es terasszal. Felfuttatott apartman! A jelenlegi helyzetben is a 2023-as évben közel 300 vendégéjszaka, ezért üresen nem sokat állt, keresett szállás. Fűtési rendszer Gree hőszivattyús „H” energiaosztályú klíma gondoskodik. A „H” energia külön villanyórával a szabályoknak megfelelően kiépítésre került, ezért a ház kifűtése a leghidegebb téli hónapokban is 10 000 Ft alatt marad. Az ablakok alatt kialakításra került, plusz fűtőpanelek helye, de mivel a klímák tudatosan túlméretezettek (3,6 kw-os) nincs rá szükség. Az ház okos otthon, telefonról vezérelhető,hűtés, fűtés, meleg víz (Ariston okos bojler). Vezetékes (nem wi-fi-s) zárt biztonsági kamerarendszer is kialakításra került, mely tárhelyre rögzít és telefonon keresztül vezérelhető, visszajátszható. Gázcsonk a telekhatáron kiépítve. Csatornahálózat van. Az esővíz a ház előtt található csatornarendszerbe lett a szabályoknak megfelelően bekötve. Úgy került kialakításra a ház, mivel a telek bővítésre is alkalmas, hogy még egy hasonló lakóegység építhető a telekre a HÉSZ-nek megfelelően, ezért annak helyére csak fű került beültetésre. A beálló kiképzése alkalmas kamionok, teherautók befogadására, vendégek, építkezés, vagy kertrendezés kapcsán. Tetőszerkezet kialakítása napelemre előkészítve. Család lakhatására is, de apartmanozásra is kiválóan megfelel. Aki, mint vállalkozást szeretné tovább vinni, (akár a kiépített brand-el, booking, honlap, szallas.hu, név, insta stb) csak meg kell venni és egyből pénzt termel, ez megegyezés kérdése. Teraszok a ház alappal együtt lettek kiöntve, mely teljesen beépíthetőek. Mérnöki tervek víz, villany stb rendelkezésre állnak.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2020
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajdú Réka Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajdú Réka Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY