Eladó ház Gyula 80 nm
Eladó ház Gyula 80 nm
Eladó ház Gyula 80 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7916256
Referenciaszám: 17323
Frissítve: 20 napja

Gyula eladó családi ház 2 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
623 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
502 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyula, a Román határ mellett elterülő barátságos turisztikai központ. Az idelátogatók szívesen megnézik Közép- Európa egyetlen épségben maradt téglavárát, és lazítanak Magyarország egyik legszebb fürdőjében, a gyulai Várfürdőben. Gyula, Körösök völgyében mocsaras vidékre épült, ezért nevezték el a vizek városának. Ezt szimbolizálva újították fel a belvárost, melyet szökőkutakkal és csobogókkal díszítettek, lenyűgözővé téve ezáltal a belvárost. Ebben a csodás kisvárosban kínálok eladásra, egy tégla falazatú, 1976-ban épült, részben felújított kockaházat, mely a város kiemelt részén helyezkedik el, a Gyulai Vártól 500 méterre. Elhelyezkedéséből adódóan, akár apartman kialakítására is alkalmas. Ingatlan paraméterei: - 2 db külön bejáratú szoba - Konyha + étkező - közlekedő - fürdőszoba - WC - kamra - fedett terasz Melléképület: - Tárolók ( 85 m2-es tégla falazatú, elől nyitott épület sok lehetőséget rejt magában) Műszaki jellemzők: - Új műanyag nyílászárók - Villanyvezetékek cseréje a konyhában és a fürdőszobában megtörtént - Új víz és szennyvízvezetékek - Szobákban két évvel ezelőtt új laminált parkettát raktak le - konyhában és a közlekedőben is kicserélték a járólapokat - szigetelt tégla alap és lábazat - otthon melegéről gáz konvektorok, hűtő-fűtő klíma, és beépített cserépkályha gondoskodik - meleg víz ellátását villanybojler biztosítja - 502 m2-es telek Ajánlom figyelmébe családosoknak, a közelben található óvoda, iskola, élelmiszerbolt, és a belváros közelsége miatt bármi könnyen elérhető, de befektetési szempontból is jó döntés lehet. Gyulai földszinti vagy első emeleti lakás beszámítása lehetséges. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal, hívjon és kérjen időpontot az ingatlan megtekintésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1976
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárnyáczki Márta Immo1 Békéscsaba Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárnyáczki Márta Immo1 Békéscsaba Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY