Eladó ház Hajdúböszörmény, Szondi György utca 100 nm
Eladó ház Hajdúböszörmény, Szondi György utca 100 nm
Eladó ház Hajdúböszörmény, Szondi György utca 100 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8070457
Frissítve: 14 napja

Hajdúböszörmény eladó családi ház 1+3 fél szobás: 55,9 millió Ft

55,9 millió Ft
559 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
198 m²
Telek
1+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 162 236 Ft
Második évtől
221 405 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hajdúböszörmény abszolut központjában a Bocskai István Gimnáziumtól 300 m- re, csendes, nem forgalmas helyen található a mi szeretett otthonunk (100/86 m2 )ami eladóvá vált. Jellemzők: 1989- ben épült, gáz fűtésű, igy alkalmas a júniustól ígényelhető új otthonfelújjítási program 2024 tamogatás ígénybevételéhez. A ház mai végleges formáját 2004 - ben kapta meg, amikor egy teljesen új hőszigeteléssel ellátott tetőszerkezetet kapott , illetve elektromos hálózat teljes átvezetékelése történt, de folyamatosan karbantartott az ingatlan. -198 m2 telek, 86m2 hasznos alapterület, emeleten 3 fél szoba, lent 1 szoba/ nappali - Porotherm falazat, hőszigetelő vakolattal. - Bramac tetőcserép kőzetgyapot szigeteléssel. - Radiátorok minden helyiségben - Az egyenletes melegvìzet és a ház fűtését combi cirko tartályos gázkazán biztosìtja, ami rendszeresen karbantartott szakszervíz által. -Az éves gázfogyaszás: 1054 m3, amiben az állandó melegvìzellátás is benne van. -Légkondi alsó és tetőtérben is hűtő és 30 fokig fűtés funkcióval -Hőszigetelt magas minőségű műanyag ablakok. - D-Ny- i tökéletes fekvésű -Per és hitelmentes. - Internet megbízható és gyors - Kis udvar nagy szabadsàg, ahol: nyugudtan napozhat a gyönyörű pampa fű mögögött. - Családi összejövetelek, egy bográcsozás! - Városi eseményeken a főtéren bulizhat egy koncerten és nyugodtan legurìthat egy sört, mert gyalog két perc alatt haza ér. ;) - Közel az összes jó óvoda, iskola, gyermekorvos, védőnői szolgálat, bolt. - Autóval Debrecen könnyen megközelíthető. Ha igazán jó befektetést akar, egy igazi otthont, ahol jó szomszédok veszik körül és mégsem egy panel, ahol hallja mi történik a közös fal mögött, nincs közös költség, de van saját tároló, igazi gyógynövényes kert, akkor egy jó választás. CSOK+ ra , babaváróra is alkalmas.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
csendes
étkező
kamra
gardrób
internet
beépített konyhabútor
beépített szekrény
alacsony közös költség
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Tóthné Nagy Irén
+36 70 562 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Tóthné Nagy Irén
+36 70 562 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY