Eladó ház Hajdúsámson 90 nm
Eladó ház Hajdúsámson 90 nm
Eladó ház Hajdúsámson 90 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7964252
Referenciaszám: 102397
Frissítve: 17 napja

Hajdúsámson eladó családi ház 3 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
498 889 Ft/m²
90 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hajdúsámsonban eladó, egy 90 nm -es, 3 szobás, családi ház, 2063 nm-es telekkel! Az ingatlan jellemzői: 1985 - ben épült téglaépítésű családi ház. Helyiségei: Nappali, 2 különnyílló szoba, kamra, fürdőszoba, WC, előszoba A szobákban eredeti fa parketta található a többi helyiség járólappal burkolt. Műanyag nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval szerelve. Fűtésé: vegyes tüzelésű kazán ill. gázkazán radiátorokon keresztül valósul meg Telken belül található különálló garázs amely egy gépkocsi beállására alkalmas, egyéb gazdasási épület, mely állattartásra és tárolás céljából megfelelő állapotúak a telek nagysága lehetőséget ad a szabad idő kellemes eltöltéséhez, a kikapcsolódáshoz. Az ingatlan jó környéken helyezkedik el, jó szomszédokkal Debrecen közelsége miatt, a gyerekekkel érkező vagy azt tervező családoknak, fiataloknak is nagyszerű választás, óvoda és iskola is rendelkezésükre áll Értékálló ingatlan egy csendes, nyugodt környezetben! Az ingatlan per - teher - és igénymentes! Költözés megegyezés szerint Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését és szeretné megtekinteni, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schuller Tünde DP Home Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 542 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schuller Tünde DP Home Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 542 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY