Eladó ház Hajdúszoboszló 235 nm
Eladó ház Hajdúszoboszló 235 nm
Eladó ház Hajdúszoboszló 235 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7776184
Referenciaszám: 103944
Frissítve: 17 napja

Hajdúszoboszló eladó családi ház 5 szobás: 219 millió Ft

219 millió Ft
931 915 Ft/m²
235 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 635 594 Ft
Második évtől
867 399 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Hajdúszoboszló csendes lakóövezetében egy luxus lakóház, mely 2022-ben lett teljesen felújítva és modernizálva. Az ingatlan egy 530 nm-es telken helyezkedik el, melyet kiváló minőségű porotherm téglából építettek beton alapra. Az épület eredeti építése 1993-ra datálódik, majd 2004-ben újjáépítették. A mostani felújítás során az ingatlan két szintre oszthatóvá vált, egy pincére és egy földszintre. A földszinten a bejáratnál található egy tágas terasz, melyhez egy automata öntözőrendszerrel ellátott parkosított udvar vezet. Az előszobán keresztül jutunk el az extra nagy és jól felszerelt amerikai konyha-étkezőbe és a nappaliba, mely ugyanabban a szobában helyezkedik el, mint a terasz, melyet egy nagy üvegfal választ el egymástól. Az ingatlan minden helyisége magas minőségű burkolattal, tapétával és berendezéssel van ellátva a lakók maximális kényelme érdekében. A földszinten továbbá 3 hálószoba és 2 fürdőszoba található, melyek közvetlenül a hálószobákból nyílnak. Az ingatlan pinceszintjén található egy 110 nm-es helyiség, melynek hasznosítása rugalmas, akár külön lakrésznek is megfelelő lehet. A pince szintén magas minőségű burkolattal van ellátva és fűtött, így akár hobbi szobának vagy dolgozónak is kiválóan alkalmas. Az udvarban továbbá parkolóhelyek állnak rendelkezésre. Az ingatlan Hajdúszoboszlón belül található, egy csendes utcában, közel a városközponthoz és az élményfürdőhöz. Hajdúszoboszló Magyarország egyik legkedveltebb üdülőhelye, mely világszerte ismert a gyógyfürdőjéről és a számos kulturális programjáról. Az elmúlt években a város nagyon fejlődött, így az ingatlant körülvevő infrastruktúra is kiváló. A helyi boltok és éttermek mindössze pár perces séta távolságra vannak az ingatlantól. A városban továbbá számos sportolási lehetőség is adott, így a kerékpározás, a tenisz és a golfozás szerelmesei is megtalálják majd a számításaikat. Ha Ön egy elegáns és modern luxus lakóházat keres Hajdúszoboszló legszebb részén, akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet. Az ingatlan tökéletesen alkalmas akár családi otthonnak, akár nyaralónak vagy befektetésnek is. Ne habozzon tovább, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma és tegyen ajánlatot erre az egyedülálló ingatlanra!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kerekes József Nagyerdei Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 637 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kerekes József Nagyerdei Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 637 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY