Eladó ház Hajdúszoboszló 140 nm
Eladó ház Hajdúszoboszló 140 nm
Eladó ház Hajdúszoboszló 140 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7989349
Feltöltve: 2 hónapja

Hajdúszoboszló eladó családi ház 4 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
642 143 Ft/m²
140 m²
Alapterület
350 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hajdúszoboszlón fürdőövezetben a strandfürdőtől pár percre több lehetőséget is magába rejtő lakóingatlan eladó. Akár két generáció lakhatására, vendégháznak, vagy bérbeadásra , vendégtartás céljára is tökéletes választás! A telek 350nm-es gyönyörűen parkosított, részben térkövezett . Ahol filagória, szalonna sütő, hintaágy biztosítja a család kényelmét. Az ingatlan 2 lakóegységből áll. Az első lakóegység 80nm-es, helyiségei : 2 nagy méretű külön nyíló szoba (20-20nm), étkező (15nm), konyha(7nm), fürdőszoba(10nm), kamra, előszoba(10nm). Második lakóegység 40nm-es,helyiségei: Étkezőkonyha(10nm), Fürdőszoba(6nm),nappali(15nm), hálószoba(10nm). Mosókonyha, kazánház, gondnoki lakrész(25nm). Az ingatlan teljes körű felújításon esett át 2019 –ben . - új gázkazán radiátor hőleadóval - víz és villanyhálózat cseréje - 3 rétegű műanyag nyílászárók, redőnnyel, rovarhálóval felszerelve -fa beltéri ajtók, biztonsági bejárati ajtó - hideg és meleg burkolatok cseréje - 2 hűtő-fűtő klíma - cseresznyefa konyhabútor teljes gépesítéssel -kocsibeállási lehetőség az udvaron -öntözőberendezés Az ingatlan alacsony rezsiköltségű napelemmel ellátott. Hangulatos, tágas, sokféle lehetőséget magába rejtő ingatlan. Az ingatlan teljes bútorzattal kerül átadásra. Érdemes megtekinteni, nem fog csalódni! Költségmentes ingatlan! Az értékesítést kiváló ügyvédi háttérrel tudjuk segíteni, valamint bankfüggetlen hitelügyintézőnk díjmentesen áll Ügyfeleink rendelkezésére. Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető! További kérdéssel, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
A+
Napelem:
Van
duplakomfortos
kert
jó beosztású
csendes
világos
étkező
kamra
mosókonyha
bútorozott
beépített konyhabútor
gépesített
alacsony közös költség
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kálmánchelyi Andrea Koroknai Ildikó Dual Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 644 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kálmánchelyi Andrea Koroknai Ildikó Dual Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 644 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY