Eladó ház Halásztelek, Gárdonyi Géza utca 185 nm
Eladó ház Halásztelek, Gárdonyi Géza utca 185 nm
Eladó ház Halásztelek, Gárdonyi Géza utca 185 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7788714
Referenciaszám: HZ082157
Frissítve: 19 napja

Halásztelek eladó családi ház 5 szobás: 102 millió Ft

102 millió Ft
551 351 Ft/m²
185 m²
Alapterület
620 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 296 030 Ft
Második évtől
403 994 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Halásztelken a Dunapart közelében 159 nm alapterületű, teljes körűen felújított családi házat. 3 gyermekre használt CSOK elérhető !A telken egy külön álló teljes körűen felújított kis ház is található 26 nm külön közművel amit tökéletes befektetési lehetőség.A felújítás kiterjed különösen a legújabb energetikai szabályzók változása miatt kialakult energiaárak mérséklésére. Mind az elektromos áram, mind a gázfogyasztás esetében fenntartható a lakossági fogyasztókra kialakított 2520 Kwh-s és az 1729 m3-es kedvezményes árszintek.Az ingatlan 13 cm vastagságú dryvit homlokzati szigetelést és 25 cm ásványgyapot födémszigetelést, 3 rétegű műanyag nyílászárókat kapott, fűtése kondenzációs kazánnal történik.Az ingatlan 3 szintes. A földszinten egy kis előszoba, egy nappali, egy konyha-étkező, 2 hálószoba, egy fürdő, egy külön wc és egy kamra található. A tetőtérben egy tágas hálószoba, egy fürdőszoba és egy tágas lakótér, mely a vevő igényei szerint kerül kialakításra.A ház alatt egy 68 m²-es szuterén áll, melynek első része garázsként funkcionál. Víz és csatorna bekötési lehetőség is kialakításra került.A stabil betonalapon álló épület alatt egy szuterént találunk, ahová délelőtt a nap is besüt. Itt is ki lett alakítva a 3 fázis, a víz és csatorna bekötési lehetőség.Az elektromos rendszer 3X16 A nappali és 3X16 A éjszakai áram bekötéssel rendelkezik.Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető állapotban van. Környezete csendes, nyugodt, aszfaltozott utcában helyezkedik el.A közelben bevásárlási lehetőség, buszmegálló megtalálható.Megtekintés céljából keressen bizalommal!A teljes telek területe 620 nm, kijárata két utcára biztosított.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kováts Ákos Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kováts Ákos Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY