Eladó ház Halmaj 82 nm
Eladó ház Halmaj 82 nm
Eladó ház Halmaj 82 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8097641
Referenciaszám: 24679
Feltöltve: 10 napja

Halmaj eladó családi ház 3 szobás: 17,2 millió Ft

17,2 millió Ft
209 756 Ft/m²
82 m²
Alapterület
1169 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 49 919 Ft
Második évtől
68 124 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom Halmajon ezt a családi házat reális és megfizethető áron! Csendes utcában, jó környéken, jó tömegközlekedési lehetőséggel, óvoda, iskola, pékség, húsbolt, coop bolt, gyógyszertár buszmegálló pár perc sétára találhatóak. A ház 82 m2-es alapterületű, mely egy 1169 m2-es telken helyezkedik el, az ingatlanhoz 2 tároló került kiépítésre és ebből az egyik szobává alakítható át ezzel az alapterülete 95 m2-re bővülne. Az udvar rendezett, a kertben szőlőlugas és többféle gyümölcsfa található. Állat tartásra alkalmas épület, valamint a ház alatt egy 12 m2-es pince is húzódik. Melegvízről Hajdu márkájú villanybojler, a fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak. A lakás részleges felújításon esett át, melyek a következők voltak: - Vízelvezető csatornarendszer cseréje - Minden közmű bevezetésre került - Új bejövő szennyvízvezeték, továbbá a házban található vízvezetékek is újra lettek cserélve - Új redőnyök lettek felszerelve a fa nyílászárókra - Új konyhaszekrény és csaptelep - Teljeskörűen fel lett újítva a fürdőszoba, minden része új A lakás helységei: - 2 szoba - 1 nappali, mely szobának is használható - 1 konyha - 1 fürdőszoba wc-vel - 1 kamra Az ingatlan CSOK-ra, Falusi CSOK-ra alkalmas! Most rendkívüli áron megvásárolhatja ezt az ingatlant! Megvásárlása után azonnal költözhető! További információért és megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen telefonon, a hét minden napján elérhető vagyok az Ön számára!( Ünnepnapokon is!)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Adrienn Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 411 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Adrienn Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 411 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY