Eladó ház Hatvan 120 nm
Eladó ház Hatvan 120 nm
Eladó ház Hatvan 120 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7859522
Referenciaszám: H338916
Frissítve: 13 napja

Hatvan eladó családi ház 3 szobás: 42 millió Ft

42 millió Ft
350 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
4392 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 895 Ft
Második évtől
166 350 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
GAZDÁLKODÁSRA VÁGYÓK, CSENDET ÉS ZÖLDÖVEZETET KERESŐK FIGYELEM! Heves vármegye, Hatvan településének csendes, kieső, mégis belterületi részén eladásra kínálok egy 120 nm-es, ÖSSZKOMFORTOS, TEHERMENTES családi házat! Az ingatlan vegyes szerkezetű, első fele kőből, hátsó része pedig téglából épült. Az építmény fűtése kondenzációs kazánnal és egy újszerű, alig használt, vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. A ház KÉT KÜLÖN BEJÁRATTAL RENDELKEZIK, így akár külön generációnak és BEFEKTETŐKNEK EGYARÁNT alkalmas lehet! Mindkét részen külön hálószoba, fürdő-WC, konyha található. A házhoz tartozó 4392 nm-es telken belül több állattartásra kialakított helyiség helyezkedik el. Ilyen többek között a 80 nm-es, berendezett terménytároló, a csirketartó helyiség, a hatalmas ólak, a magtár és a további nagy méretű gazdasági helyiség, amelyek tovább alakíthatóak. A területen korábban is állattartással foglalkoztak, így a hozzá szükséges gépesített szerszámok, alkatrészek, tartozékok rendelkezésre állnak, mint pl. a terményfelszedő, daráló, a mázsáló, ezek az ár részét képezik. A ház értékét növeli egy hidroforral ellátott fúrt kút és az ipari áram. Az elkerített telken belül két diófa, mogyorófa és akácfák színesíti a birtokot. Az új gazdálkodónak hosszú távú befektetésként jövedelmező megoldást nyújthat! A birtok azoknak is ajánlott, akik a csendet, zöldövezetet és a szomszédság nélküli életet kedvelik vagy erre vágynak! Központ kocsival 5 perc, autópálya felhajtó néhány km-en belül elérhető! A területhez, amennyiben ez kevés lenne az új lakónak, vagy bővíteni szeretné azt, külön kedvezményes áron megvásárolható egy 1808 nm-es, külön helyrajzi számmal, elkerített családi házzal rendelkező birtok jó áron! Jöjjön, nézze meg és tegyen rá ajánlatot, hosszú távon nem bánja meg!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
saját parkoló
garázs
csendes
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Sándor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Sándor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY