Eladó ház Hatvan 220 nm
Eladó ház Hatvan 220 nm
Eladó ház Hatvan 220 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7934688
Referenciaszám: 440_kri
Frissítve: 16 napja

Hatvan eladó családi ház 7 szobás: 189 millió Ft

189 millió Ft
859 091 Ft/m²
220 m²
Alapterület
62618 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 548 526 Ft
Második évtől
748 577 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HEVES MEGYE HATVAN TELEPÜLÉS ZÖLDTERÜLETI RÉSZÉN LÓTARTÁSSAL, ERDŐVEL, EGYEDI LAKÓINGATLAN ELADÓ !!! Hatvan külterületén, a Sóderos-tó közelében, az erdő közepén csodálatos rönkház eladó! Az M3 autópályától 6 km távolságra, a hatvani Sóderos-tónál kínálunk megvételre, a tótól 800 méterre, minden évszakban megközelíthetően, a Tavasz utcában, saját erdővel körülvéve egy 2007-ben épített, 220 nm-es rönkházat. Az épület két részre osztható: A földszint 60 nm-es, amerikai konyhás jellegű nappali, amelynek mindkét oldalán külön lakrészként kialakított 2-2 hálószoba, valamint ezekhez kapcsolódóan különálló fürdőszoba és WC is. Ehhez nagyméretű, fedett terasz kapcsolódik. A 83 nm-es, félszuterénes lakrészt a lakóház megemelésének köszönhetően nem mélyítették a földbe, így szintén világos helyiségekkel rendelkezik. Itt szintén amerikai konyhás jellegű nappali, 3 hálószoba, valamint fürdőszoba is található. Az ingatlan fűtését automata adagolós pellett kazán biztosítja, ezen kívül 4 db hűtő-fűtő klíma is van az épületben. A ház kétállásos garázzsal rendelkezik. Közművekből csak villany elérhető, villanyoszlop található a telek sarkán, könnyen bevezethető. A víz kútfúrással kivitelezhető, szennyvizet tartállyal vagy házi tisztítóval lehet megoldani. A telek több hrsz-ból áll, összesen 62.618 nm, amelyen istálló, gazdasági épület, saját kifutó és játszótér, valamint legelő, erdő és 2 ha szántó van. A kert jól felszerelt, parkosított, locsolórendszerrel ellátott, kemencével és sparhelttel is rendelkezik. A rönkház kiváló választás azon személyek számára, akik nyugalomra vágynak a természet közelében, viszont nem szeretnének teljesen elzárkózottan élni, hanem fontos számukra a jó infrasturktúra is. Állattartók, gazdálkodók, bértartásra szakosodottak számára is alkalmas az ingatlan.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hován Csilla Kerényi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 50 109 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hován Csilla Kerényi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 50 109 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY