Eladó ház Hercegszántó 140 nm
Eladó ház Hercegszántó 140 nm
Eladó ház Hercegszántó 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7432300
Referenciaszám: HZ094018
Feltöltve: 9 napja

Hercegszántó eladó családi ház 3 szobás: 16,99 millió Ft

16,99 millió Ft
121 357 Ft/m²
140 m²
Alapterület
610 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 49 309 Ft
Második évtől
67 293 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hercegszántón eladó 140 m2-es családi ház 610 m2-es telekkel. Önellátásra, állattartásra alkalmas kerttel, nagy méretű (55 m2) óllal, illetve további két kisebb óllal.A ház eleje egy 1982-ben épült tégla Kádár-Kocka, mely magában foglal 2 szobát, étkezőt, kisebb konyhát kamrával, közlekedőt, illetve külön fürdőszobát és wc-t. A mögötte található épület, mellyel egybe építették régebbi, vert falas szerkezet, melyben téglával elé falaztak a belső oldalon. Itt egy szoba, közlekedő, előtér, nyári konyha, kamra, illetve hátrébb a garázs és a műhely található. Kiváló állapotú, nem repedezik sehol, száraz, mindenhol betonozott! Minden közmű elérhető a házban!A két résznek külön bejárata van, az újabb résznél kis terasz is található. A két rész belül átjárható tágas közlekedőn keresztül.A tető pala borítású mindkét részben, szintén remek állapotú. A régebbi épületen amikor az újabb épült tetőt cseréltek.Néhány hónapja a fürdőszobában új zuhanykabin került beszerelésre, illetve az ehhez kapcsolódó vízvezeték felújítások is el lettek végezve, továbbá felkerült egy új energia-hatékony Ariston villanybojler is.A ház külső festésére 2 évvel ezelőtt került sor, a korábbi években pedig néhány ablakot hőszigetelt műanyagra cseréltek. A többi nyílászáró fából készült, jó állapotú, ablakait redőny és szúnyogháló is védi.Fűtése gázkonvektoros, illetve 1 további nem bélelt kéménnyel is rendelkezik így fával is lehetséges a fűtés.A lakórész mögött található nagyobb méretű műhely és garázs.A ház környezete és a kert is szépen gondozott, mérete, elrendezése kiválóan alkalmassá teszi az önellátó gazdálkodásra. Mintegy 100 hízó, illetve baromfi tartására teremt lehetőséget.Alig ~3 perces sétával elérhető iskola, orvos, posta, CBA, stb.A vételár a berendezési tárgyak nagy részét tartalmazza!Ár: 15,99 MFtÉrdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY