Eladó ház Hernád 148 nm
Eladó ház Hernád 148 nm
Eladó ház Hernád 148 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7558194
Referenciaszám: HZ028064
Feltöltve: 16 napja

Hernád eladó családi ház 5 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
235 811 Ft/m²
148 m²
Alapterület
1436 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 289 Ft
Második évtől
138 229 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Biztonságos környezet családja számára megfizethető áron!Hernád fejlődő, csendes részén eladó egy 1436 m2-es telken lévő 148 m2-es befejezetlen családi ház.Az ingatlan Thermo-Block falazatból épült, mely rendkívüli módon hőtartó, ennek köszönhetően nincs szükség további szigetelésre, valamint ezáltal zöld hitel is igényelhető rá. A fűtést, energia ellátást az eredeti tervek alapján hőszivattyús padlófűtés, napelem biztosítja, így rendkívül takarékos otthonunk lehet. A házban négy szoba, egy hatalmas napfényes amerikai konyhás nappali, fürdő WC-vel, külön WC, valamint egy két autó számára biztosított garázs lett kialakítva. A belső elrendezés könnyen módosítható, mivel nincs még befejezve és a közfalak is gipszkartonból lesznek kialakítva a tervek szerint. Áram és vezetékes víz, fúrt kút található a telken, a csatorna kiépítése folyamatban, a gáz az utcában, de ez a házhoz nélkülözhető. A képen látható alaprajz csak koncepció az eredeti tervek alapján. Az ingatlan 40%-os készültséggel kerül eladásra, a befejezés az új tulaj feladata lesz. Aszfaltos utcában található.A szomszédos utcában van bölcsőde, óvoda, szinte mellette általános iskola. Bolt, gyógyszertár, orvosi rendelő szintén pár perc sétára helyezkedik el.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Erkély:
49,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Tamás Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 380 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Tamás Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 380 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY