Eladó ház Hernádkak 240 nm
Eladó ház Hernádkak 240 nm
Eladó ház Hernádkak 240 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8094102
Feltöltve: 9 napja

Hernádkak eladó családi ház 4+1 fél szobás: 50 millió Ft

50 millió Ft
208 333 Ft/m²
240 m²
Alapterület
2145 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 145 113 Ft
Második évtől
198 036 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Hernádkakban egy kitűnő adottságokkal bíró 2145 m2-es sík területű telken, egy felújítandó, kétszintes családi ház. a telek hátsó része gyümölcsfákkal beültetett. Tehermentes, közművesített (víz, villany, gáz, szennyvíz) 4,5 szobás, családi házas övezetben, előnyös fekvéssel, Miskolctól mindössze 10 percnyire. Az ingatlan 40 éve épült téglából, kő berakással. Az alsó szintjén tágas előszoba, nappali, konyha-étkező, tüzelő, mosdó, illetve egy 20 nm-es garázs- közvetlen bejárattal a házba- található. a felső szinten további 3,5 szoba, fürdőszoba, erkély és közlekedő. a tetöter jelenleg nem beépitett, de beépithető. A szeparált tüzelőben vegyes tüzelésű kazán és gázkazán található. A település falusi CSOK –ra illetve lakásfelujítási támogatás-ra alkalmas. Számos lehetőséget nyújt, akár egy csodás luxusotthon megteremtéséhez is. Hernádkak ideális választás lehet Ön és családja számára, hiszen minden szempontból egy dinamikusan fejlődő település, kiváló közlekedési lehetőségekkel. Helyben buszmegálló, posta, gyógyszertár, bölcsöde, óvoda, ált.Iskola, háziorvos, Coop. Hívjon bizalommal, nézzük meg együtt! Ingatlanosok segítségét nem szeretnénk igénybe venni, ezért kérem ne keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Váraljai Jószef
+36 20 404 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Váraljai Jószef
+36 20 404 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY