Eladó ház Hetényegyháza 102 nm
Eladó ház Hetényegyháza 102 nm
Eladó ház Hetényegyháza 102 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8050493
Feltöltve: 1 hónapja

Hetényegyháza eladó családi ház 3+1 fél szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
587 255 Ft/m²
102 m²
Alapterület
3439 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A HÁZRÓL 2002-ben épült könnyűszerkezetes családi ház, műanyag nyílászárókkal, redőnnyel és hőszigeteléssel ellátva. Héjazata bólyi betoncserép. A ház energiaellátását 3x16A biztosítja. 380V feszültségű áram is be van kötve. A hőleadás lemezradiátorokon keresztül történik, a fűtéshez szükséges melegvíz előállítása gázkazánról történik, illetve ellenőrzést követően lehetőség van már beüzemelt vegyestüzelésű kazánról is működtetni. Ezen kívül a házban található egy üzemképes kandalló is, mellyel hideg napokon rásegíthetünk a fűtésre. A házban vezetékes víz található. A házhoz egy 10 m3-es szennyvíztároló tartozik. Fűtési költségét tekintve kedvező; állandó 22 °C-os hőmérséklet és kizárólagos gázfűtés mellett az éves fogyasztás kb. 1650 m3. Az ingatlan beköltözhető állapotban van. BEOSZTÁS Pince, garázs és kazánház (98 m2) + földszinttel (102 m2) rendelkező családi ház. A földszinten található 4 szoba, amerikai konyha + nappali, fürdőszoba, wc különálló helyiségben, lépcsőház, kamra, és egy 45m2-es terasz, mely a nappaliból is megközelíthető teraszajtón keresztül. A telken továbbá található fészer, tyúkól és fedett fatároló. TELEK, KERT A ház egy 3439 m2-es téglalap alakú, teljesen körbekerített, parkosított, dísznövényekkel, bokrokkal és fákkal beültetett telekkel rendelkezik. A kert hátsó részén, mintegy 1000 m2-nyi területen telepített akácerdő található, így a fatüzelés önellátó módon biztosítva lehet. A telken néhány gyümölcsfa és veteményeskert található. A telek mérete miatt alkalmas növénytermesztésre, állattartásra. Egy többgyermekes család önellátását biztosíthatja. A kert öntözését két db fúrt kút látja el. LOKÁCIÓ Az ingatlan külterületi, de szilárd útburkolaton közelíthető meg. Kecskemét belvárosától mindössze 12 km-re helyezkedik el. Két különböző útvonalon közlekedő helyi járatos autóbusszal Kecskemét belvárosába tudunk jutni, illetve egy közvetlen járat a Mercedes gyárhoz visz. Egy helyi járatos busz a településről a helyi vasútállomásra is szállít utasokat. Az ingatlantól a buszállomás 5 perc sétára található. A településről közvetlenül elérhető a M5-ös autópálya, melyről hamar Budapestre juthatunk. A településen található óvoda, általános iskola, felnőtt- és gyermekorvosi rendelő, gyógyszertár, művelődési ház, két nagyobb élelmiszerbolt, zöldségbolt, virágbolt, cukrászda, pékség, háztartási- és gazdabolt, benzinkút, autómosó és posta. A közelben továbbá a természetbe vágyóknak erdő, horgásztó és lovaglási lehetőség is van.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Terasz:
45 m²
Energetikai besorolás:
E
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
ipari áram
összkomfortos
fűtött garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
kamra
terasz
pince
melléképület
műhely
parabolaantenna
internet
bútorozatlan
beépített konyhabútor
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
kandalló
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Nagy Lászlóné
+36 20 964 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Nagy Lászlóné
+36 20 964 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY