Eladó ház Heves, Belváros 85 nm
Eladó ház Heves, Belváros 85 nm
Eladó ház Heves, Belváros 85 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7739348
Referenciaszám: M238690
Frissítve: 17 napja

Heves eladó családi ház 3 szobás: 36,5 millió Ft

36,5 millió Ft
429 412 Ft/m²
85 m²
Alapterület
833 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 105 932 Ft
Második évtől
144 566 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves városában eladásra kínálok egy teljes körűen felújított, modern és fiatalos 85 nm hasznos alapterületű családi házat. Az ingatlan 833 nm-es telken a belvároshoz közel helyezkedik el. Az ingatlan helyiségei: 3 szoba, egy konyha étkezővel, tágas fürdőszoba, előszoba. Az ingatlan felújításakor minőségi alapanyagok felhasználásával egy család számára otthonos ingatlan került kialakítása. A fürdőszobában energiahatékony Ariston bojler kerül beépítésre. A szobákban gondosan lerakott laminált parketta került. A teljes ingatlan újra lett vezetékelve, mindenhol hőszigetelt nyílászáró került beépítésre. Az otthon melegéről a gázkonvektorok gondoskodnak. A tetőszerkezet is szintén teljes felújítást kapott, héjazata cserép, és végig csatornázott. Az ingatlan elnyert egy 100%-os napelem pályázatot. Kellemes terasz, garázs, külső tárolók kialakítása fontos szerepet játszik a ház mindennapjaiban. Az első kert a családi összejöveteleknek kiváló helyet ad, gondosan és esztétikus elkerítve. A hátsó kert akár egy családot ellátó veteményesnek is alkalmas, gyümölcsfákkal beültetve. Ingatlanirodánk megbízható ügyvédi háttérrel és teljes körű pénzügyi szolgáltatással segíti ingatlanvásárlását. Keressen bizalommal, nézzük meg együtt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1969
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bata Zoltán Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 317 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bata Zoltán Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 317 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY